يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۵ | Sunday , 17 August 2025
کد خبر: ۴۹۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲:۵۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴

بازار مصنوعات طلا زیر ذره‌بین نظارت اداره کل استاندارد خوزستان

مدیرکل استاندارد خوزستان گفت: این اداره‌کل در راستای وظایف قانونی خود و به منظور صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان، در چهار ماهه نخست ۱۴۰۴، نظارت‌های گسترده‌ای بر بازار طلا و مصنوعات طلا در سطح استان انجام داده است.

رضا قیصی‌پور اظهار کرد: در این مدت، کارشناسان این اداره کل با حضور مستمر در واحدهای صنفی عرضه و تولید مصنوعات طلا، نسبت به بررسی صحت عیار و وزن محصولات عرضه شده اقدام کردند. این اقدامات با هدف اطمینان از رعایت استانداردهای ملی و جلوگیری از عرضه مصنوعات غیراستاندارد صورت گرفته است، بر همین اساس در این بازه زمانی بیش از ۵۶ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و کارگاه‌های تولید طلا انجام شده است.

مدیرکل استاندارد خوزستان ضمن تأکید بر تداوم این نظارت‌ها، اعلام کرد که هدف اصلی از این اقدامات، ارتقای سطح اعتماد عمومی به بازار طلا و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره‌کل استاندارد خوزستان در روز شنبه ۲۵ مرداد، قیصی‌پور در همین راستا، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه مصنوعات طلا با عیار و وزن غیرواقعی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۷ به این اداره کل گزارش دهند.

وی افزود: بازرسی‌ها و نمونه‌برداری‌ها به‌صورت مستمر و بدون اطلاع قبلی ادامه خواهد داشت تا از رعایت کامل استانداردها در بازار طلا اطمینان حاصل شود.

مدیرکل استاندارد خوزستان بر اهمیت همکاری و تعامل سازنده با اتحادیه‌های صنفی و فعالان بازار طلا تأکید کرد و از تمامی واحدهای صنفی خواست نسبت به رعایت دقیق استانداردهای ملی اهتمام ویژه داشته باشند.

 

منبع؛ ایسنا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار