پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۵ | Thursday , 14 August 2025
کد خبر: ۴۹۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان تشریح کرد

آخرین وضعیت درمان مجروحان حادثه اتوبوس زائران در عراق

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از انجام سه عمل جراحی سنگین و موفقیت‌آمیز روی حادثه‌دیدگان تصادف در کشور عراق در بیمارستان‌های آبادان خبر داد.

دکتر سید محمد صالحی بهبهانی چهارشنبه ۲۲ مرداد در عیادت از مجروحان حادثه ترافیکی در کشور عراق اظهار کرد: بیشتر بار خدمت به این مجروحان روی بیمارستان‌های آبادان و خرمشهر بود.

وی‌ با اشاره به اینکه دو نفر از حادثه‌دیدگان همان ابتدای کار به اهواز اعزام شدند، افزود: سه بیمار در بیمارستان‌های آبادان تحت عمل جراحی بسیار سنگین قرار گرفتند و دختر بچه‌ای با عمل جراحی خونریزی مغز، جانش نجات پیدا کرد. وضعیت عمومی این دختربچه بسیار خوب است و هوشیاری کامل دارد.

صالحی گفت: دو مرد با سن بالا نیز دچار نقص عضو شده بودند که خونریزی آنها بند آمده و پایه‌های عضو نقص شده نیز بسته شده و وضعیت عمومی آنها مطلوب است.

وی بیان کرد: بقیه بیماران که با آسیب‌های ریوی و شکستگی بودند نیز بستری شدند و اعمال جراحی و اقدامات لازم برای آنها انجام شد و بیشتر از ۴۰ نفر از آنها از بیمارستان مرخص شدند. 

 

منبع؛ ایسنا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار