دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴ | Monday , 14 July 2025
کد خبر: ۴۸۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۴

اهدای پنج دستگاه آمبولانس پالایشگاه آبادان به بیمارستان امام خمینی(ره)

شرکت پالایش نفت آبادان پنج دستگاه آمبولانس تیپ بی به بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان اهدا کرد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در آیین اهدای این آمبولانس‌ها گفت: این آمبولانس‌ها با پیگیری رییس بهداشت وزارت نفت خریداری و اهدا شد که یکی از دستاوردهای کم نظیر است.

فردین راشدی بیان کرد: تجهیزات ارزشمند و کم نظیری در این آمبولانس‌ها وجود دارد که در راه خدمات رسانی به شهروندان مورد استفاده قرار خواهند گرفت که باید ساز و کاری مهیا شود تا آمبولانس‌های اهدایی را در بازه زمانی ۱۰ ساله نگهداری و استفاده شوند.

وی اظهار کرد: با توجه به امکانات موجود در آبادان، می‌توانیم شرایطی را فراهم کنیم که تعداد بیشتری آمبولانس خریداری و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دهیم.

راشدی ادامه داد: شرکت پالایش نفت آبادان تعامل نزدیک و سازنده‌ای با دانشگاه علوم پزشکی آبادان دارد و امید است با بهره برداری از ساختمان جدید بیمارستان امام خمینی(ره)، شاهد خدمات رسانی مطلوب‌تر به مردم آبادان باشیم.

شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان قرار دارد.

 

منبع؛ ایرنا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار