يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۳۴۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۳ دی ۱۳۹۸
معاون هماهنگ کننده سپاه خطاب به آمریکا:

منتظر ظرب شصت ما باشید

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران: رژیم صهیونیستی یا چمدان‌هایش را می بندد و به کشورهای اروپایی که از آنجا آمده بر می‌گردد و یا منتظر ضرب شصت امت اسلامی بماند؛


به گزارش آراس ،سردار پاسدار محمد رضا نقدی روز جمعه در آیین گرامیداشت شهدای هویزه در یادمان این شهر گفت: امت اسلامی بدنبال نجات خود از شر رژیم صهیونیستی و آمریکاجنایتکار هستند، فکر می کنند با زدن و کشتن کار تمام می شود، از تاریخ درس نگرفتند و تجربه کسب نکردند که با هر ترور چه پاسخ سختی گرفتند.

وی افزود: امت اسلامی می داندکه تازمانی که رژیم صهیونیستی و پایگاه های نظامی و جاسوسی آمریکا در کشور های اسلامی است، امت اسلامی آرامش نخواهد دید.

 معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی یا چمدان‌هایش را می بندد و به کشورهای اروپایی که از آنجا آمده بر می‌گردد و یا منتظر ضرب شصت امت اسلامی بماند؛ انتخاب با خودشان است؛ ما دوست نداریم خونریزی بشود ولی خودشان انتخاب کنند.

نقدی بیان کرد: ما آماده ایم و لحظه شماری می کنیم، در این صحنه پیر ها از جوانان و جوانان از پیر ها سبقت می گیرند، آنهامصیبت زده از این هستند که چرا سال ها در بین شهیدان بودند و شهادت نصیبشان نشده است.

وی ادامه داد: پیروزی های بزرگ در انتظار ملت اسلامی است، این خون ها پایگاه های شیطان را از این منطقه برچیده و رژیم صهیونیست را از روزگار محو می کند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: کاخ سفید یا همین امروز شروع به برچیدن پایگاه‌های نظامی خود  از منطقه اسلامی می کند یا اینکه برای سربازانش تابوت سفارش دهد.

نقدی افزود: شهید علم الهدی و یارانش در راه عرصه شهادت گام گذاشتند و امروز الگو و اسوه جوانان ما هستند.

وی بیان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی ببینند که امت اسلامی در خون خواهی این شهدا انتقامی را از شما خواهند گرفت که برای ابد در تاریخ بماند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: رژیم صهیونیست یا چمدان های خود را می بندد و به کشور های اروپایی که از آنجا آمده اند می روند و یا منتظر ضرب شصت امت اسلامی بماند.

وی گفت: باید خودشان انتخاب کنند ما تمایل به خونریزی نداریم، مسئله اکنون مسئله یک کشور و یا یک دولت نیست که بیایند این مسائل را به دولت جمهوری اسلامی ربط دهند.

نقدی افزود: امروز جوانان پاکستان، افغانستان، عراق، سوریه، بحرین و ایران همه در میدان این نبرد از یکدیگر سبقت می گیرند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران گفت: روزی شهید علم الهدی و یارانش با دست خالی در برابر دشمن جنگیدن در آن زمان تفکر ما غریب بود اما امروز تفکر ما نه تنها در جهان اسلام بلکه سرزمین های غیر اسلامی نیز تحت تاثیر قرار داده است و همه ملت ها در صحنه هستند.

وی ادامه داد: ایرانی ها نیز مانند همه ملت ها آزادی می خواهند، خواستار این هستند که خود انتخاب کنند، شما هستید که می آیید اراذل و اوباش را در لبنان، عراق، ایران و سوریه دچار ملت ها می کنید، آتش به پا می کنید و می خواهید برای ملت ها تصمیم بگیرید.

نقدی در پایان گفت: شهادت این برادران عزیزمان را به مردم بیدار ایران و عراق تبریک و تسلیت می گوییم.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار