سه‌شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۴ | Tuesday , 01 July 2025
کد خبر: ۴۱۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴:۲۴ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱

نخستین قطار ترکیبی تهران- کربلا وارد ایستگاه شلمچه در خوزستان شد

اولین قطار ترکیبی تهران - کربلا که دیروز حرکت خود را از تهران آغاز کرد، وارد ایستگاه شلمچه در خوزستان شد.

مسافران قطار تهران - کربلا بامداد پنجشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ در نقطه صفر مرزی ایستگاه شلمچه پیاده شده و پس از عبور از گیت مرزی توسط اتوبوس به ایستگاه راه آهن بصره منتقل شدند و مسیر بصره تا کربلای معلا را مجدد با قطار سیر خواهندکرد.


عبدالکریم درویش زاده افزود: حرکت این قطار یک رام در هفته و تهیه بلیت آن به صورت کاروانی است.
وی ادامه داد: راه آهن جنوب برای استقبال از زایران حسینی تمامی امکانات خود را برای رفاه حال این عزیزان بسیج کرده است.

وی افزود: از جمله اقدامات انجام شده می‌توان به ایجاد توقفگاه، سایبان ، مه پاش ، نصب دکل روشنایی ، استقرار موکب و پذیرایی از زایران، فضا سازی برای استراحت زایران و ... در ایستگاه‌های راه‌آهن خرمشهر و شلمچه اشاره کرد.

پایانه‌ مرزی زمینی شلمچه در ۱۵ کیلومتری خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره، و پایانه مرزی چذابه در ۱۱۰ کیلومتری شمال غرب اهواز ۲ گذرگاه اتباع ایرانی و عراقی به ویژه زایران اربعین حسینی است.

 

منبع: ایرنا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار