علیرضا مهلی امروز در گفتوگو با خبرنگار آراس در خوزستان، اظهار کرد: گروه جوان جهادگران نور خرمشهر از سه ماه گذشته و همزمان با پدید آمدن ویروس منحوس کرونا کار خدمترسانی و جهادی خود را آغاز کرد.
وی عنوان کرد: بر همین اساس تیم جوان اعم از مرد و زن این گروه جهادی تکلیف دانستند که در هر زمینه از جمله گندزدایی تا تولید دستکش و ماسک و توزیع مواد بهداشتی ورود کنند و خوشبختانه در این راه با تمام وجود حضور پیدا کردیم.
سرپرست گروه جهادگران نور خرمشهر گفت: 80 نفر از بانوان و 30 نفر از آقایان این گروه جهادی در چهار ماه اخیر 120 هزار ماسک تولید کرده و به مردم خرمشهر در شهر و روستاها توزیع کردند.
مهلی افزود: همچنین 30 هزار بسته بهداشتی از جمله 60 میل الکل، 60 میل ژل و دستکش تولید و میان شهروندان توزیع شد.
سرپرست گروه جهادگران نور از بسته بندی و توزیع 50هزاربطری مایع دستشویی جهت بهداشت فردی و مقابله با این ویروس منحوس درسطح شهرستان خبرداد.
وی بیان کرد: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با رزمایش مومنانه و مواسات و همدلی این گروه جهادی با همت خیرین توانست 1200 بسته ارزاق در قالب 12 مرحله به دست نیازمندان برساند.
مهلی عنوان کرد: قشر نیازمند، روستاها، مردم سطح شهر، مشاغل سخت و ادارات پر تردد، کسبه و دستفروشان و مدارس از حوزههای فعالیت این گروه جهادی بود.
سرپرست گروه جهادگران نور گفت: این گروه جهادی پیش از این در زلزله کرمانشاه و سیل استان خوزستان، اربعین حسینی و آئینها و بحرانهای مختلف فعالیت داشته و تمرکز اصلی خود را برای خدمت به قشر نیازمند قرار داده است.
مهلی عنوان کرد: تا پایان بحران کرونا در کنار مردم خواهیم ماند و از تمام پزشکان و پرستاران و کادر درمانی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند، تشکر و قدردانی میکنم.