آراس/ پیمان نجف پور شهنی
در چند گذشته خبری که منبع معتبری در خبرگزاری ها نداشت در فضای مجازی علیه استاندار خوزستان منتشر شد. پس از آن، در گروه ها و سایت های مختلفی مطالب را رصد می کردم تا واکنش ها را ببینم و به یک اتفاق جالبی برخوردم و آن اینکه از قضا کسانی که تا امروز بیرحمانه ترین نقدها علیه عملکرد شریعتی را منتشر می کردند در این چند روز بر پاکی و سلامت نفس او شهادت داده و از اینکه مطالب بی پایه و اساسی علیه او منتشر شده انتقاد کردند ، جالب تر آنکه آنهایی که همیشه مدافع شریعتی بودند کمتر مطالب شان را در دفاع از این شریعتی و رد این خبر بی منبع دیدیم .
این نشان می دهد هر دروغی را نمی شود به هرکسی چسباند و آنهایی که آن سناریو را نوشتند حواسشان به این نکته نبوده ظاهراً .
البته اینکه منتقدان تند و تیز شریعتی احساس مسئولیت اخلاقی کردند تا جلوی این بداخلاقی ها بایستند یک جورهایی دفاع از حرمت نقد و نقادی هم هست.
من از طرف خودم از کسانی که در عین حفظ مواضع انتقادی شان به شریعتی، در این موضوع قلم زدند تا از کیان اخلاقی جامعه دفاع کنند و تهمت زنی و نسبت های ناروا به افراد و لو اینکه مسئولیتی داشته باشند باب نشود، به عنوان یک شهروند تشکر میکنم