گروه رسانه ای آراس ،رویکردی نوین در عرصه اطلاع رسانی هوشمند و هدفمندآراس به معنای زلال،شفاف و جاری می باشد . ما هم می خواهیم در اطلاع رسانی همچون آراس باشیم
ابتدا بال های مرغ را هر مدل که دوست دارید اسلایس کنید.
در یک ظرف بزرگ تمام مواد خشک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
سپس عسل و آب لیمو را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بال ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا همه بال ها به مواد آغشته شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچاب قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید بهتر است.
فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بال ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال ها بریزید.
سپس بال ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزید (مدت زمان پخت بستگی به فر دارد) در حین پخت بال ها را پشت رو کنید تا همه قسمت های بال قهوه ای طلایی شود.