دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۳ | Monday , 09 June 2025
کد خبر: ۹۲۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۵

این پیش غذا حسابی وقت گیر است!

آماده سازی حلقه های پنیر و سیب زمینی کمی وقت و انرژی لازم دارد, اما این حلقه های سیب زمینی آغشته به خرده نان و پنیر بسیار خوشمزه اند.

سرویس سلامت - صبحانه پرس :  آماده سازی حلقه های پنیر و سیب زمینی کمی وقت و انرژی لازم دارد, اما این حلقه های سیب زمینی آغشته به خرده نان و پنیر بسیار خوشمزه اند.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی بزرگ , پوست کنده و ضخیم حلقه شده : 3 عدد
  •  خرده ی مغز نان سفید تازه : 75 گرم
  •  پنیر پارمزان رنده شده : 40 گرم
  •  پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
  •  تخم مرغ , زده شده : 2 عدد
  •  روغن جهت سرخ نمودن : مقداری
  • پودر فلفل چیلی جهت پاشیدن روی غذا : مقداری

حلقه های پنیر و سیب زمینی

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

2. خرده های نان , پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط نمایید . بعد آن ها را داخل یک بشقاب گود بریزید . تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید .

3. سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند .

4. روغن را در قابلمه بزرگی گرم نمایید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند , به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند .

5. بعد از برشته شدن سیب زمینی ها , آن ها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج نمایید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آ« را به خود جذب نماید . مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید .

6. سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نموده و در صورت تمایل , روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .
نظرات بینندگان
آخرین اخبار