حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسویفرد چهارشنبه ۱۱ تیر در نشست شورای اداری که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: پیروزی ما در جنگ نابرابر ۱۲ روزه نتیجه همدلی و تعامل همه دستگاهها و مردم بود.
وی افزود: در این چند روز سخت، دولت به خوبی وارد میدان شد و برنامهریزی خوبی کرد که جای تشکر ویژه دارد؛ استانهای مرزی خوش درخشیدند که این موضوع نتیجه وحدت بود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: برای پیروزی، ارکان و آمادگی نظامی مهم است اما مهمترین مؤلفه در نظام اسلامی، خداوند متعال و اهل بیت (ع) است. بلا لازم و ملزوم امتی است که بنیان آن حادثه عاشوراست و در مسیر تحمل بلا باید حواسمان باشد یک قدم در مسیر غیرخدا برداشته نشود و همواره شاکر باشیم.
موسویفرد بیان کرد: در بلا قرار گرفتهایم؛ هشت سال دفاع مقدس تجربه گران قیمتی است. آن زمان در مقابل استکبار، دست ما خالی بود اما یک وجب خاک ندادیم، در حالی که ۲۰۰ سال قبل تنها با روسیه جنگ داشتیم و بیش از دو سوم خاک ایران را دادند. دلیل تفاوت در این دو جنگ این است که در جنگ با روسیه نماینده ولی فقیه نداشتیم اما در دفاع مقدس داشتیم.
وی افزود: دشمن در جنگ ۱۲ روزه در ۱۲ ساعت فرماندهان و دانشمندان را به شهادت رساند اما سریع بازیابی انجام دادیم و در کمتر از ۲۴ ساعت حملات شروع شد.
امام جمعه اهواز بیان کرد: براندازی نظام، نابودی انرژی هستهای، از بین بردن بنیه موشکی و همراهکردن مردم با خود از اهداف دشمن بودند اما در ۲۴ ساعت اول شکست خوردند.
او با بیان اینکه روز دهم جنگ تحمیلی رژیم غاصب اسرائیل شکست خورد و در نتیجه آمریکا وارد میدان شد، گفت: در هشت سال دفاع مقدس قادر به تولید یک فشنگ نبودیم اما امروز قدرتهای منطقه پهبادها و موشکهای ما را مطالعه میکنند و در ۱۲ روز شکست خوردند که این وضعیت ثمره وجود مقام معظم رهبری و مجموعه تحت ذیل ایشان است.
وی تأکید کرد: روایت اول باید درمورد فتح و پیروزی باشد و نباید مردم را ناامید کنیم. باید به هر شکلی انسجام ملی تداوم باید و مردم را در صحنه نگهداریم.
امام جمعه اهواز با تقدیر از مجموعه نیروهای مسلح، گفت: همچنان باید در همه عرصهها آمادگی خود را حفظ کنیم و روحیه فاتح بودن، روایت اول باشد. جنگ رسانهای از جنگ نظامی بسیار مهمتر است و باید به این موضوع توجه شود.
موسویفرد با تأکید بر استفاده بیشتر از ظرفیت مساجد در محلات، گفت: سه هزار و ۵۰۰ مسجد داریم که باید تلاش شود مساجد امدادرسانی را تقویت یا ایجاد کنیم. ایجاد پناهگاهها هم بسیار مهم است زیرا در این جنگ مردم احساس بیپناهی میکردند.
وی افزود: باید به سمت و سویی برویم که ساختمانهای مقاوم محلات شناسایی شوند تا مردم بدانند در لحظه خطر کجا بروند یا پناهگاه ایجاد کنیم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: کنترل مرزها بسیار مهم است و باید توجه بیشتری به این موضوع شود و ورود و خروج کالا نیز کنترل شود.
مجید داغری رئیس مجمع نمایندگان خوزستان نیز اظهار کرد: جبهه باطل علیه جمهوری اسلامی متحد شده بود اما عنایت الهی منجر به شکست آنها شد.
وی افزود: ملت ایران در این آزمون بزرگ موفق شد و تمام نقشههای باطل دشمن را محو کرد. آنها فکر میکردند با شهادت فرماندهان نظامی و دانشمندان و ایجاد رعب و وحشت میتوانند مردم را در خیابانها بیاورند اما مردم برای تقویت و حمایت نظام به خیابانها آمدند، در واقع نظام بیمه و توطئهها آنها برچیده شد.
رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: همه احزاب و جناحها یکی شدند و به تاریخ و جهانیان درس ایثار دادیم و هیمنه آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب را زیر پا له کردیم.
وی با تقدیر از نیروهای مسلح، گفت: مردم سربلند از این امتحان بیرون آمدند و حالا وقت مسئولان است که باید دین خود در قبال مردم را ادا کنند.
داغری بیان کرد: نمایندگان مردم وظیفه دارند بر قوانین نظارت داشته باشند. نظارت به معنای مچگیری و مداخله یا پیچیدگی امور نیست و برای خدمت رسانی به مردم است.
وی با بیان اینکه تعامل صحیح، خواسته همه نمایندگان است اما باید حدود حفظ شود، گفت: مردم حق مطالبهگری دارند و باید معیشت، اقتصاد و امنیت آنها برقرار شود.
رئیس مجمع نمایندگان خوزستان تصریح کرد: اکنون تنش آبی داریم و همه از سال گذشته میدانستیم امسال خشکسالی خواهیم داشت، بنابراین باید آمادگی ایجاد میشد اما اکنون میبینیم در مورد برخی کارها تصمیمگیری میشود که تا تصمیمات به مرحله اجرا برسند، سال تمام شده است.
وی افزود: مشکل آب شرب در خرمشهر، شادگان، دشت آزادگان، هویزه و... ملموس است و باید به این مسأله توجه شود.
داغری بیان کرد: هنوز مسأله ریرگزدها تموم نشده که حالا پدیده شوم انتشار دود در خرمشهر، هویزه و سوسنگرد رخ داده است، به گونهای که مردم شبها نمیتوانند تنفس کنند. ریه مردم از زمان شیمیایی در روزهای جنگ آسیب دیده است و اکنون با این شرایط به شدت ناراحت هستند. بنابراین باید سریعتر این مشکل حل شود.
وی با انتقاد از نحوه برگزاری شورای اداری خوزستان، تاکید کرد: این شیوه برگزاری جلسه اداری، مانند همایش است، درحالی که در شورای اداری باید دستگاههای اجرایی گزارش دهند و ببینیم چه کارهایی انجام شده و چه کارهایی باید انجام شود.
منبع؛ ایسنا