پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴ | Thursday , 03 July 2025
کد خبر: ۴۸۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۱ تير ۱۴۰۴

نظارت دامپزشکی خوزستان بر ذبح دام در تاسوعا و عاشورا

مدیرکل دامپزشکی خوزستان از فعالیت ۹۶ اکیپ نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام‌های قربانی ویژه ایام تاسوعا و عاشورا خبر داد.

ناصر عسکری‌فرد چهارشنبه، ۱۱ تیر اظهار کرد: دامپزشکی خوزستان با تشکیل و سازماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار، نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام‌های قربانی ویژه ایام تاسوعا و عاشورا آماده خدمت‌رسانی به هم‌استانی‌ها است.

وی ادامه داد: در این راستا اکیپ‌های ثابت و سیار بازرسی و همه کشتارگاه‌های دام در سراسر استان خوزستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، در روزهای تاسوعا و عاشورا به صورت رایگان آماده خدمات‌رسانی به عموم مردم خواهند بود.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: این ۹۶ اکیپ‌ متشکل از ۱۷۷ کارشناس بهداشتی دامپزشکی و ناظر شرعی در همه مناطق استان خوزستان حضور خواهند داشت.

عسکری‌فرد بیان کرد: شهروندان از خرید دام فاقد پیشینه مشخص و از افراد دوره‌‎گرد یا دلالان دام جداً خودداری کنند و دام قربانی مورد نیاز برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را از مراکز عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

وی افزود: با توجه به امکان شیوع بیماری‌های خطرناک و مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو از تمام شهروندان و خیران درخواست می‌کنیم از کشتار دام در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه پرهیز کنند و کشتار دام را به طور رایگان در کشتارگاه‌های دام استان خوزستان تحت نظارت‌های شرعی و بهداشتی انجام دهند. 

مدیرکل دامپزشکی خوزستان بیان کرد: گوشت دام تازه ذبح‌شده را قبل از مصرف، به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشا را به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال باید نگهداری کرد و از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پز باید خودداری شود.

 

منبع؛ ایسنا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار