شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳ | Saturday , 14 June 2025
کد خبر: ۴۸۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴

مدیرکل ارشاد خوزستان بر تقویت بخش‌های صنفی و غیردولتی فرهنگ و هنر تاکید کرد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بر تقویت بخش‌های صنفی و غیردولتی فرهنگ و هنر تاکید کرد و گفت: هدف ما تقویت ماموریت‌های حاکمیتی در حوزه فرهنگ، هنر، رسانه، قرآن و مساجد است.

 حسین براتی در نشستی با حضور معاون فرهنگی مناطق نفتخیز جنوب، از حمایت‌های این وزارتخانه در حل مشکلات حوزه فرهنگ و هنر استان تقدیر کرد و افزود: از ظرفیت‌های بخش صنعتی و مسئولیت اجتماعی وزارت نفت برای حمایت از این بخش استفاده خواهیم کرد.

وی تنوع قومیتی و فرهنگی خوزستان را یک فرصت و مزیت دانست و گفت: این تنوع، ظرفیت بزرگی برای تقویت هویت دینی و اجتماعی استان است و باید از آن بهره برد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: فرهنگ، ظرفیت بی‌بدیلی است که می‌توان از آن برای تربیت نسل و ارایه راهکار برای جامعه هدف استفاده کرد.

وی تصریح کرد: متولیان و عوامل فرهنگ باید با تدبیر از این ظرفیت در جهت اشاعه آموزه‌های دینی، قرآنی و فرهنگ اهل بیت (ع) استفاده کنند.

مدیرکل ارشاد خوزستان بر تقویت بخش‌های صنفی و غیردولتی فرهنگ و هنر تاکید کرد

براتی با بیان اینکه زبان هنر ماندگار است گفت: اگر به هر موضوعی نگاه هنرمندانه و هدفمندی وجود داشته باشد، مفاهیم و ارزش‌ها نیز به خوبی منتقل خواهد شد و هم‌گرایی عمیق‌تری در دستیابی به هدف شکل خواهد گرفت.

در پایان این نشست، مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای میان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مناطق نفتخیز جنوب برای همکاری‌های مشترک فرهنگی منعقد شود.

منبع؛ ایرنا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار