شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۲۸۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۷

دكتر فروزان از مهمترین چالش سالجاری در دوره دستیاری یاد كرد

دکتر آرش فروزان معاون تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به برگزاری آزمون کتبی چهل و پنجمین دوره پذیرش دستیار تخصصی پزشکی به طور همزمان در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: برای رشته های روان پزشکی و رشته زنان و زایمان براساس تصمیمات اتخاذ شده مقرر شد

 

وی در بخش دیگر تعداد ثبت نام شدگان را تقریبا" معادل سهمیه از قبل تعیین شده در اکثر رشته ها عنوان کرد و گفت: ظرفیت رشته تخصصی طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دارای 22 نفر سهمیه بوده است که متاسفانه، تنها 2 نفر از این تعداد به دانشگاه معرفی شده اند. این مورد شامل دیگر دانشگاهها نیز می باشد.

 

فروزان در ادامه به برگزاری دوره 5 روزه توانمند سازی دستیاران در دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد و افزود: دوره توانمندسازی دستیاران از 31 شهریور ماه سالجاری لغایت 4 مهرماه با همکاری گروه های آموزشی برگزار خواهد شد و شروع دوره دستیاری در بخش های مربوطه نیز از 5 مهرماه می باشد . تعداد دستیاران سایر رشته ها البته بجز دو رشته روانپزشکی و زنان، 130 نفر می باشد. 

 

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بخش دیگری از برگزاری 37 مین دوره آزمون ارتقاء ـ گواهینامه تخصصی در تیرماه سالجاری یاد کرد و اظهار داشت: در تمامی رشته های آموزشی بغیر از رشته پاتولوژی 150 سوال بود که از این تعداد 75 سوال مربوط به سوالات تراز و طراحی شده از سوی دبیرخانه شورای تخصصی وزارت متبوع بود که به کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارسال شد.75 سوال دیگر نیز در دانشگاههای مناطق آمایشی 10 گانه طراحی شد. با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بعنوان قطب آمایشی منطقه 4 می باشد، انجام این مهم بعهده این دانشگاه بوده است.

 

این متخصص طب اورژانس در ادامه خاطر نشان کرد: برخی رشته های آموزشی شامل پوست، جراحی مغز و اعصاب، طب اورژانس و رادیو آنکولوژی تمام 150 سوال از جانب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شده بود در رشته پاتولوژی نیز از 200 سوال آزمون، 100 سوال تراز و بقیه نیز از سمت قطب طراحی شده بود. پذیرفته شدگان این آزمون قادر خواهند بود که سال آینده در مقاطع تحصیلی بالاتر ادامه تحصیل دهند. 

وی یادآور شد: افراد پذیرفته شده در آزمون گواهینامه تخصص شدند جهت شرکت در امتحان برد تخصص 15 شهریور ماه در این ازمون شرکت کردند که در صورت موفقیت در آزمون کتبی باید در امتحان عملی شرکت کنند.

معاون تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی با تاکید بر این موضوع که طبق آیین نامه آمووزشی کلیه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی جهت شرکت در امتحان گواهی نامه ملزم به دفاع از پایان نامه می باشند، اذعان داشت: خوشبختانه این آیین نامه آموزشی در سالجاری بطور کامل توسط مشمولین رعایت شد.

 

آرش فروزان در ادامه در مورد تعدادی از دستیاران که با سهمیه مناطق محروم پذیرفته شدند، تصریح کرد: این تعداد از دستیاران ملزم به تغییر محل شهر خدمت خود بودند و در صورت عدم رعایت این مهم اجازه شرکت در این امتحان را نداشتند که با توجه به حساسیت بالای وزارت متبوع و دستورالعملهای شفاف مبنی بر اجرای کامل و دقیق این قانون این امر با صرف انرژی و وقت بسیار بطور کامل محقق گردید.

 

وی در پایان از ضمن تشکر ویژه از پیگیری ها و زحمات معاون آموزشی دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی، مدیر تحصیلات تکمیلی، از کارشناسان آموزش در امور دستیاری که در این راستا فعالیت های ارزشمندی داشتند تقدیر کرد و گفت: قطعا" بدون همکاری و پیگیری این عزیزان، امکانات فوق انجام شدنی نبود.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار