يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۹۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۰ مهر ۱۳۹۵

نهضت محرومیت زدایی در دستور کار شهرداری منطقه 3 اهواز

دکتر مجتبی گلستانی در تشریح فعالیت های معاونت فنی و عمرانی شهرداری ناحیه 3 اهواز از تدوین برنامه های برای رفع یکسری محرومیت برخی مناطق که تحت پوشش این ناحیه هستند خبر داد.
به گزارش صبحانه پرس- مریم کروشاویدکتر مجتبی گلستانی در تشریح فعالیت های معاونت فنی و عمرانی شهرداری ناحیه 3 اهواز از تدوین برنامه های برای رفع یکسری محرومیت برخی مناطق که تحت پوشش این ناحیه هستند خبر داد.

مجتبی  گلستانی مدیرشهرداری منطقه3  دررابطه با محرومیت زدایی از مناطق تحتت پوشش شهرداری منطقه 3 خبرداد و اظهار داشت: شهرک مهاجرین یکی از مناطق کم برخوردار و محروم  منطقه3 است که به منظور رفع یک سری از این محرومیت ها برنامه هایی برای این شهرک در نظر گرفته شده است از جمله؛ عملیات زیر سازی با 15 هزار متر مربع، پیاده رو سازی با 1200 متر مربع و لوله گذاری دفع آب های سطحی به میزان 1400متر  صورت گرفته است.

وی در تشریح  دیگر فعالیتهای رفع محرومیت سایر مناطق عنوان کرد: شهرک اندیشه که اولین ورودی اهواز از سمت غرب است  دیگر شهرک محروم این ناحیه به شمار می رود که با توصیه های استاندار و شهرداراهواز و پیگیری های شهرداری  منطقه  3 مبلغی به میزان 10 میلیارد ریال جهت لوله گذاری آب های سطحی به میزان 1850متر طول و 315 میلی متر قطر، 15 هزار مترمربع زیر سازی آسفالت در 2 خیابان 183 پلاکه انجام خواهد شد.

مدیر شهرداری منطقه  3 افزود: پروژه فاز اول زیر سازی آسفالت علی آباد با پیشرفت 70 درصدی در حال فعالیت است و فاز دوم آن در مرحله تامین اعتبار است. که فاز دوم شامل 250 متر مربع یاده رو سازی، 200متر مربع جدول گذاری و 8500 هزار متر مربع جهت احداث فضای سبز خواهد بود.

 دکتر مجتبی گلستانی تصریح کرد: برای احداث اولین سرای محله در منطقه فرهنگیان 1 با مساحت 3 هزار مترمربع زیر بنا که متشکل ازنوع سازه بتونی است 30 میلیارد تومان  مبلغ اولیه اعتبار به خود اختصاص داد. این پروژه 2 طبقه ای روی همکف هم اکنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیر شهرداری منطقه 3 اهواز با تاکید بر اولویت این ارگان که بازسازی و احداث آبنماهای منطقه است خاطر نشان کرد: آبنمای فلکه چیتا که به دلیل نشت فاظلاب با مشکل دچار شده بود در حال بازسازی این بنای 80 متری هستیم. احداث آبنمای ملی راه، پرده نمایش آب در دوطبقه با پیشرفت فیزیکی 50 درصد در حال انجام است و همچنین زیبا سازی محوطه اطراف آن نیز به پایان رسیده است.

وی از رفع نواقص پارک ها، تامین تجهیزات پارک ها و روشنایی آن ها خبر داد و افزود: احداث اتاق برق پارک بانوان منطقه که یکی از دو پارک بانوان اهواز است شامل زمین ها ی ورزشی فوتسال، تنیس، دوچرخه سواری، مینی فوتبال و...است که با اتمام این پروژه پارک بانوان دیگر مشکل روشنایی نخواهد داشت.

دکتر گلستانی در پایان به ساکنان منطقه زرگان مژده احداث زمین استاندارد فوتبال را داد و گفت: احداث دومین زمین چمن مصنوعی با ابعاد استاندارد و ظرفیت 2هزار نفری در مساحت 1.2دهم هکتار در منطقه زرگان دارای سایت اداری و رختکن است، در حال حاضر درمرحله مناقصه و تامین اعتبار قرار دارد و تا پایان سال این پروژه به اتمام می رسد.

 

 

نظرات بینندگان
آخرین اخبار