شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۹۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۵

ناهار سوخاری: فریتر ذرت

فریتر (Fritters) نام دسته‌ای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه می‌شود. فریتر نوعی کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان دانست.



 فریتر (Fritters) نام دسته‌ای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه می‌شود. فریتر نوعی کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان دانست. 

مواد لازم:

  •     روغن برای سرخ کردن 3 فنجان
  •     آرد همه‌منظوره 1 فنجان پر
  •     بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  •     نمک 1/2 قاشق چایخوری
  •     شکر 1/4 قاشق چایخوری
  •     تخم مرغ 1 عدد
  •     شیر 1/2 فنجان
  •     روغن شورتنینگ 1 قاشق غذاخوری
  •     دانه ذرت (کنسرو یا تازه) 300 گرم

 فریتر ذرت

طرز تهیه:
 
1. در کاسه بزرگی آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را ترکیب کنید.در ظرفی دیگر تخم مرغ را کمی هم بزنید و شیر و روغن شورتنینگ را به آن اضافه کنید. سپس داخل مخلوط آردی بریزید. دانه‌های ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر ترکیب شوند. 

2. روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید. فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقه‌تان نوش جان کنید.

نکته: روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده می‌شود، در صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار