شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۹۸۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۸ مهر ۱۳۹۵
کسادیای صبحانه

این صبحانه را درست کنید و به محل کار ببرید

این مطلب به یک صبحانه سریع اختصاص دارد که می توانید از قبل آن را تهیه نموده و صبح به محل کار ببرید؛ یک لقمه گوشتی و برشته.


 این مطلب به یک صبحانه سریع اختصاص دارد که می توانید از قبل آن را تهیه نموده و صبح به محل کار ببرید؛ یک لقمه گوشتی و برشته

مواد لازم:

  • دو عدد سوسیس تازه یا یک بسته گوشت چرخ کرده
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • یک عدد نان تورتیلا بزرگ

طرز تهیه:

1- یک تابه متوسط را روی حرارت قرار داده و کمی روغن درون آن بریزید. پس از گرم شدن روغن، گوشت چرخ کرده یا سوسیس را درون آن ریخته و تفت دهید تا رنگشان عوض شود.

2- تخم مرغ ها، نمک، فلفل سیاه و پیازچه های خرد شده را بیفزایید و آنها را هم بزنید تا کاملا پخته شوند.

3- خاگینه به دست آمده را وسط نان ترتیلا بگذارید و به روشی که در ویدئو می بینید آن را بپیچید.

4- سپس هر کسادیا را درون تابه به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا سطح نان طلایی شود.

5- برای پیشگیری از خشک شدن نان ترتیلا، پیش از مصرف، کسادیا را درون فویل بپیچید.

: کسادیای صبحانه

نان ترتیلا (نان ذرت)

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم آرد ذرت یا آرد سفید
  • ½ پیمانه آب گرم
  • ۱۰۰ گرم روغن جامد یا کره
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه:

1- ابتدا آب، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای با روغن جامد/کره مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را کم کم اضافه نمایید تا جایی که خمیر دیگر به دست نچسبد.

2- خمیر را ورز دهید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه ی نایلون بگذارید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

3- خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و روی آنها را با نایلون بپوشانید. سپس آنها را با وردنه به دایره هایی به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌ متر پهن کنید.

4- یک تابه چدنی یا تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم کنید و با روغن خیلی کم، هر نان ترتیلا را حدود یک دقیقه در روغن بگذارید تا بپزند و هر دو طرفش خوب طلایی شود.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار