به گزارش صبحانه پرس: مهدیان معاون بنیاد مسکن کشور با بیان اینکه از سال ۸۴سالی ۲۰۰ هزار واحد از واحد های مسکونی روستایی با تسهیلات ۲۰ میلیون تومان با۴درصدکارمزد احداث می شود اظهار داشت: حدود ۴۲۰۰ واحداحداثی با وام 15میلیون و بلاعوض، پنج میلیون با مشارکت منطقه آزاد اروند در شهرستان آبادان و خرمشهر،۱۸۷۰ احداث و مقاوم سازی واحد مسکونی در آبادان و خرمشهر، چهار زمین ورزشی، یک مجموعه ورزشی و چندمسجد امروز افتتاح می شود.
معاون بنیاد مسکن کشور تصریح کرد: ساخت مسکن روستایی، ساخت زیرساخت های آموزشی، دفع فاضلاب روستایی با کمک منطقه آزاد اروند در حال احداث است.
وی افزود: تا پایان سال ۱۴۰۵سالی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی مقاوم و بازسازی می شود. تاکنون حدود ۲میلیون واحدمسکونی روستایی درکشور ساماندهی و مقاوم سازی شده است، به هر خانوار که دو فرزند معلول دارند ۱۸میلیون وام بلاعوض برای بازسازی منازل مسکونی مناطق روستایی اختصاص می یابد.