چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶ | Wednesday , 17 September 2025
کد خبر: ۹۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۰۵ مهر ۱۳۹۵

باز سازی قدمگاهی که میدان مین بود/ این قدمگاه حرمت دارد و توجه مسئولین را می طلبد

پروژه بازسازی قدمگاه علی بن حسین واقع در خین، توسط سازمان فضا سازی فضای شهرداری تهران با مبلغ200 میلیون تومان در اسفند ماه سال 94 به پایان رسید.
دکتر نودهی رئیس اوقاف شهرستان خرمشهر ضمن تشکر سازمان فضا سازی فضای شهرداری تهران در خصوص بازسازی و کمک بی منت در قدم گاه علی بن حسین گفت: این قدمگاه واقع در شلمچه شهر خین است. یکی از بناهای با قدمتی 200 ساله این شهر که در دوران جنگ تحمیلی 8 ساله تخریب شد و باهمت سازمان فضا سازی فضای فرهنگی شهرداری تهران در سال 89 این بنا دوباره جان گرفت. 

وی افزود: این پروژه 200 میلیون تومانی در اسفند ماه سال 94 به اتمام رسید و در مهر ماه سال جاری توسط این سازمان به طور رسمی به اوقاف خرمشهر تحویل داده شد. طرح و بنای اصلی این قدمگاه تغییر داده نشده اما بازسازی لازم و زیبا سازی های خوبی صورت گرفته است.

دکتر نودهی از تعداد زائر 200 نفر در وز از این قدمگاه خبر داد و عنوان کرد: این بنا تا سال 89 در منطقه ای مین گذاری شده واقع بود اما با سابقه دینی ومعنوی پر باری که داشت مردم خطر را به جان می خریدند و برای دخیل بستن به این قدم گاه می رفتند. اما بعد از پاکسازی این منطقه مردم با خیالی آسوده به زیارت مشغول شدند. 

رئیس اوقاف شهر خرمشهر توجه مسئولین استانی و شهری را برای تکریم و احترام به این بقعه متبرکه را لازم دانست و اضهار کرد: از مسئولین استانی و شهری از جمله منطقه آزاد اروند انتظار توجه و اهتمام هرچه بیشتر به این قدم گاه را داریم. تا زمانی که خود کمک حال اوضاع شهر خودمان نباشیم نباید از شخص دیگری انتظار داشت. 

وی ادامه داد: اداراتی مثل برق و ادارات فرهنگی حضورشان در برطرف کردن مشکلات این قدمگاه بسیار حائز اهمیت است. جاده این قدمگاه خاکی است و ما انتظار همکاری از ادارات مربوطه برای رسیدگی به اوضاع این جاده را داریم.

دکتر نودهی برنامه های ماه محرم را اینگونه تشریح کرد: ما به عنوان عضو ستاد اربعین حسینی موظف به سازماندهی زوار حسینی  و تدارک دیدن محل اسکان آن ها هستیم که این فعالیت ها را در برنامه خود برای این ماه عزیز در نظر گرفته ایم.   

وی با بیان اینکه قرار برهمکاری  با اداره کل  برای برپایی موکب جهت تغذیه و پاسخگویی به احکام شرعی زائرین را داریم افزود: محل اسکان زائران که سالانه 3 هزار زائر را شامل می شوند؛ مساجد و حسینه ها را در نظر گرفته ایم هرچند مردم با فرهنگ خرمشهر با آغاز این ماه درب مساجد و حسینیه های خود را مثل هرسال برای زائران باز خواهند کرد.

نظرات بینندگان