يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۸۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۵

دستگیری عوامل تروریستی در خوزستان

عناصر تروریستی وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه در استان خوزستان به همت وزارت اطلاعات دستگیر شدند.
به گزارش صبحانه پرس: روابط عمومی وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با الطاف الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عج) و با تلاش‌های شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان (عج)، در چند روز گذشته، شماری از عناصر تروریست وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه که با چندین مورد بمب‌گذاری در شبکه‌های انرژی استان خوزستان، در صدد اخلال در امنیت استان و ایجاد ناامنی در زندگی شهروندان خوزستان بودند، به همراه مقدار قابل توجهی مواد منفجره و اقلام فرستاده شده از یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس شناسایی و بازداشت شدند.

بر پایه این اطلاعیه، این عناصر با هدایت سرویس‌های جاسوسی غربی ـ صهیونیستی در صدد اقدامات خرابکارانه دیگری بودند که به لطف الهی کشف و خنثی شد.

گفتنی است، در این عملیات، هفت بمب آماده انفجار و وسایل ارتباطی و مخابراتی کشف و جمع‌آوری شده است.

در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده است: اطلاعات تکمیلی مربوط به این تیم تروریستی متعاقبا به استحضار ملت شریف ایران خواهد رسید.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار