جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۸۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
آیت الله حیدری اظهار کرد:

کلیه دستگاه ها رفع نیازهای مناطق محروم را در دستور کار قرار دهند

آیت الله حیدری گفت: عدالت اقتضا می کند که کلیه دستگاه ها رفع نیازهای مناطق محروم از جمله نیازهای فرهنگی، عمرانی و خدماتی این مناطق را در دستور کار قرار دهند.

آراس-آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با حضور در جمع مدیران شهرداری اهواز از تلاش های مدیریت شهری در سال های اخیر تقدیر کرد.

به گزارش آراس، دکتر حیدری در شورای معاونین و مدیران مناطق شهرداری اهواز ضمن تبریک حلول ماه شعبان و ایام پیش رو گفت: از برادر عزیزم جناب آقای موسوی شهردار اهواز به سبب برگزاری این جلسه و همه عزیزانی که در شهرداری اهواز به شهروندان خدمت رسانی می کنند، تشکر و قدردانی می نمایم.

وی مناجات شعبانیه را از نغزترین و زیباترین ادعیه دانست و اظهار کرد: اینک ه ائمه اطهار بر قرائت مناجات شعبانیه تاکید می کنند به دلیل سرمایه عظیم نهفته در این دعاست.

رئیس حوزه علمیه الغدیر اهواز با اشاره به این فراز بلند از مناجات شعبانیه که آمده" الهی هب لی کمال الانقطاع الیک و انر ابصار قلوبنا بضیاء نظرها الیک حتی تخرق ابصار القلوب حجب النور فتصل الی معدن العظمه و تصیر ارواحنا معلقه بعز قدسک" گفت: در این فراز آمده که خدایا، کمال جدایی از مخلوقات را برای رسیدن کامل به خودت به من ارزانی کن و دیدگان دل هایمان را به پرتو نگاه به سوی خویش روشن کن تا دیدگان دل پرده های نور را دریده و به سرچشمه عظمت دست یابد و جان هایمان به شکوه قدست گردد.

آیت ا... حیدری توضیح داد: انسان باید حجاب ظلمانی و نورانی را کنار بزند تا بتواند به معدن عظمت و کمال انقطاع دست پیدا کند و به معنای واقعی کلمه عبد شود.

این استاد برجسته حوزه های علمیه استان خطاب به حاضران این پرسش را مطرح کرد که اگر انسان مجاز و مخیر به انتخاب بین انجام گناه یا عزل شدن از سمت اداری باشد، کدام را می پذیرد؟ گفت: اگر انسان حاضر شد گناه کند به این معناست که او پست و مقام را به خدا فروخته است و اگر حاضر نشد که در ازای پست، شهرت و نام و ثروت، گناه کند ، نشان می دهد که او تعلق خاطرش به خداست و در حال سیر به مقام عبد است.

آیت ا... حیدری اظهار داشت: وقتی دیده دل انسان به جمال حق نگاه کند، نورانیتی پیدا می کند که به برکت آن نورانیت، حجاب ها کنار رفته و انسان به سرچشمه عظمت الهی دست پیدا می کند.

امام جمعه موقت اهواز گفت: اینکه امام صادق (ع) می فرمایند؛ لاحجاب اظلم و اوحش بین العبد و بین الرب من النفس و الهوی به این معناست که هیچ پرده ای تاریک تر و وحشتناک تر از نفس و هوی ، بین بنده و پروردگارش نیست و ما در مناجات شعبانیه می خواهیم که این حجاب های نورانی و ظلمانی برداشته شود تا هیچ مانعی برای دیدن خدا با چشم دل نباشد.

آیت ا... حیدری تصریح کرد: دل انسان باید جایگاه ذکر و یاد خدا باشد و اگر این گونه بود وقتی نام خدا بر لب انسان جاری شد، دلش می لرزد و اشک از دیدگانش جاری می شود و این یعنی همان" انما المومنون الذین اذا ذکر الله و جلت قلوبهم" که؛ مومنان کسانی هستند که چون نام خدا برده شود، خوف بر دلهایشان چیره گردد.

آیت ا.. حیدری با اشاره به دیداری که چند دهه پیش با مرحوم آیت ا... العظمی اراکی داشته است ، گفت: نه تنها یاد خدا بلکه یاد کردن از اولیاء خدا، دل انسان را معطر می سازد. وقتی سال ها پیش در خدمت آقای اراکی بودیم، می دیدم که وقتی این مرجع بزرگوار نام خدا یا پیامبر اکرم را می آورد دستش می لرزد و اشکش جاری می شود.

وی افزود: شهید بزرگوار شیخ حسن شحاطه که از بزرگ ترین مستبصرین شیعه مصری بود هم اینگونه بود و همین که نام امام حسین (ع) را می شنید، منقلب می شد، این به چه دلیل است به این دلیل که دل او جایگاه خدا شده است که راهکار آن ترک گناه و دوری از تخلف هایی است که پرده ظلمانی را پیش چشمان انسان قرار داده است.

آیت ا... حیدری که در جمع مدیران شهرداری اهواز سخن می گفت، در ادامه اظهار داشت: از پیشرفت هایی که در دوره مهندس موسوی در شهر اهواز مشاهده شده، تشکر می کنم که نمونه های این پیشرفت را می توان در نقاط مختلف شهر اهواز دید لذا تشکر از ایشان به معنای قدردانی از همه اعضای شورای شهر، مدیران، کارکنان شهرداری و همه کارگرانی است که ممکن است نامی از آنها وجود نداشته باشد و البته در این خدمات شریک هستند.

حیدری گفت: عدالت اقتضا می کند که کلیه دستگاه ها رفع نیازهای مناطق محروم از جمله نیازهای فرهنگی، عمرانی و خدماتی این مناطق را در دستور کار قرار دهند.

امام جمعه موقت اهواز افزود: با محدودیت های شهرداری در سال های اخیر آشنا هستم اما انتظار دارم خدمت رسانی به مناطق محرومی چون ملاشیه، عین دو و منبع آب را با جدیت ادامه دهید چرا که مناطق حاشیه ای هم نیاز بیشتری دارند و هم برخورداری کمتری ، بنابراین بستر مناسبی برای شکل گیری انواع و اقسام آلودگی های معنوی ، فکری و سیاسی در این مناطق وجود دارد.

 آیت ا.. حیدری قاطبه مدیران شهرداری را دلسوز شهر و متعصب نسبت به رفع مشکلات دانست و ادامه داد: چند روز پیش به یکی از مناطق محروم و حاشیه نشین رفته بودم، یک لیوان آب برایم آوردند که من گفتم این آب قابل خوردن نیست، واقعا این مناطق عقب مانده اند و نیاز فوق العاده ای برای توجه و رفع مشکلات دارند.

وی با تاکید بر لزوم پرداخت عوارض شرکت های بزرگ بخصوص نفت برای توسعه شهر، اظهار داشت: همه باید برای رفع محرومیت از مناطق حاشیه ای کمک کنند، از دولت گرفته تا مسئولین اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان و این محرومیت باید فریاد شود.

آیت الله حیدری خاطر نشان کرد: یکی از معضلات شهر اهواز وجود دستفروشان است که باید فکر اساسی به حالشان شود.

وی افزود: من هم قبول دارم که بی نظمی هایی که در شهر ایجاد شده است بر خلاف حقوق شهروندی است اما حذف این صورت مساله نمی تواند مشکل این عزیزانی که به دلیل بیکاری، مشکلات اقتصادی و نداری به دستفروشی اشتغال دارند را حل کند.

امام جمعه اهواز نسبت به برخورد چکشی و حذفی با پدیده های انسانی هشدار داد و گفت:واقعیت این است که بیکاری مشکل اول استان است و این مشکل باعث شده هزاران نفر از طریق دستفروشی امرار معاش کنند و بنابراین نباید ارتزاق این افراد را دچار مشکل کرد و نسبت به آینده آن ها بی تفاوت بود.

آیت الله حیدری برخورد حذفی با معضل دستفروشی را اشتباه دانست و افزود: در شرایط حساس منطقه که خوزستان ما مورد طمع دشمنان بخصوص امریکا، انگلیس و عربستان می باشد و حربه این دشمنان ایجاد شکاف بین مردم و مسئولین و تفرقه انداختن و نارضایتی است نباید برای دشمنان بهانه درست کنیم.

این استاد برجسته حوزه های علمیه گفت: در عین تاکید بر ایجاد نظم و آرامش و حفظ زیبایی در سطح شهر بر لزوم حل صحیح این معضل تاکید دارم.

وی در پایان اظهار داشت: انتظار دارم مسئولین در راستای تامین آرامش و امنیت عمومی در سطح شهر و استان با تدبیر عمل کنند و در این صورت ما نیز در کنارشان بوده و همراهیشان می کنیم اما اگر در این موضوع، ظرافت ها و مصلحت اندیشی ها رعایت نشود نسبت به عواقب این برخوردها هشدار می دهیم.

در ادامه این جلسه سید خلف موسوی شهردار اهواز؛ ضمن قدردانی از حمایت های آیت الله حیدری از خدمتگزاران مردم در شهرداری اهواز و تشکر از تلاش های ایشان در انتقال مشکلات استان به مرکز، گفت: خود را همیشه پشتیبان و در خط رهبری دانسته و به همین دلیل استفاده از محضر علمای بزرگ استان را بر خود فرض می دانیم.

شهردار اهواز گفت: دو راهبرد اساسی شهرداری در دوره اخیر انجام پروژه های ماندگار و محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار و محروم بود و اقدامات زیادی مبتنی بر این راهبرد صورت دادیم.

سید خلف موسوی خواهان حمایت همه مسئولین استانی و کشوری، علما و نمایندگان از پروژه ها و اقدامات عمرانی شهرداری اهواز شد.

موسوی افزود: معتقدم که هر چه در مناطق محروم کار کنیم باز هم تا تحقق عدالت اجتماعی فاصله زیادی داریم چرا که وضعیت این مناطق در همه زمینه ها نظیر مراکز آموزشی، بهداشتی، برق و آب و فاضلاب بسیار بحرانی است.

شهردار اهواز گفت: تا زمانی که وضعیت شبکه فاضلاب مناطق حاشیه ای اهواز حل نشود امکان خدمت رسانی شهرداری به این مناطق وجود ندارد و من تعهد می دهم که در صورت حل این مشکل تمام خیابان های این مناطق را زیرسازی و آسفالت و بهسازی می کنیم.

وی در پایان افزود: رفع محرومیت های اهواز یک عزم استانی و ملی می خواهد و در صورت انسجام همه مدیران و مسئولان استان و حمایت مسئولین کشوری دستیابی به این مهم غیر قابل دسترس نیست.


نظرات بینندگان
آخرین اخبار