يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵

سرپرست فولاد خوزستان:فولادی ها استقلال خوزستان را تنها نگذارند

فوتبال خوزستان در آستانه کسب یک افتخار بزرگ است و همه خوزستانی‎ها باید دست‎به‎دست هم بدهند تا برای کسب قهرمانی از تیم استقلال خوزستان حمایت کنند.

به گزارش پایگاه خبر گزاری آراس:  علیرضا کاهکش با اشاره به دیدارهای همزمان دوتیم فولاد و استقلال خوزستان، اظهار داشت: طبق برنامه اعلام شده از طرف سازمان لیگ باید دو بازی همزمان در اهواز انجام شود اما باتوجه به اهمیت بازی استقلال خوزستان مقابل ذوب‎آهن اصفهان، از همه هواداران خونگرم فولاد درخواست می‎کنم برای تشویق نماینده استان به استادیوم غدیر بروند.
 
کاهکش ادامه داد: فوتبال خوزستان در آستانه کسب یک افتخار بزرگ است و همه خوزستانی‎ها باید دست‎به‎دست هم بدهند تا برای کسب قهرمانی از تیم استقلال خوزستان حمایت کنند.
 
سرپرست تیم فولاد خوزستان افزود: طی چندسال گذشته در تیم فولادنوین اهواز افتخار همکاری با بازیکنان خوب و بااخلاقی چون حسن بیت‎سعید، مهدی زبیدی، عقیل کعبی، فرشاد جانفزا و علی‎اصغر عاشوری را داشتم و امیدوارم که این شیرمردان خوزستانی در کنار سایر بازیکنان لایق و کادر فنی و سرپرستی استقلال خوزستان جشن قهرمانی را در ورزشگاه غدیر برپا کنند.
 
علیرضا کاهکش در پایان گفت: طی چند روز گذشته، مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در تماس با مدیریت باشگاه استقلال خوزستان، آمادگی خود را برای هرگونه حمایت از نماینده فوتبال استان اعلام کرد. لیدرهای باشگاه فولاد همه راهی غدیر می‎شوند تا استقلال را تشویق کنند و آرزو می‎کنم که جام قهرمانی به خوزستان برسد.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار