يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۷۲۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۵

درخواست 20 نماینده اهل سنت برای برخورد با عوامل "دورهمی"

20 نفر از نمایندگان فراکسیون اهل سنت مجلس در تذکر کتبی خواستار برخورد با عوامل تولید و مجری برنامه «دورهمی« به دلیل آنچه «اهانت به بزرگان اهل سنت» خواندند شدند.
صبحانه پرس_ 20 نفر از نمایندگان فراکسیون اهل سنت مجلس در تذکر کتبی خواستار برخورد با عوامل تولید و مجری برنامه «دورهمی« به دلیل آنچه «اهانت به بزرگان اهل سنت» خواندند شدند.

منظور نمایندگان تذکر دهنده، متوجه بخشی از برنامه دو شب پیش مهران مدیری است. که با موضوع «تظاهر و ریا » پخش شد. 

در این بخش، مجری، داستان فرد ریاکار و نان‌ به نرخ روز خوری را روایت می‌کند که برای استخدام مراجعه کرده و بر اساس جو  موجود و تنها از روی ریاکاری و نان به نرخ روز خوری، بدون هیچ ارتباطی با موضوع استخدام، به دو تن (طلحه و زبیر) لعنت می‌فرستد . 

هنوز عوامل برنامه دورهمی نسبت به اعتراضات انجام شده واکنشی نشان نداده‌اند.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
جلال
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
1
0
یعنی چی این کار اقای مدیری هر کی ک معروف شده تو تلویزون قراره بیاد توهین کنه باید در اون تلویزیونو بست ما نمیخاییم اون برنامتو خواهشن اقدام جدی صورت گیرد نمایندگان عزیز
نظرات بینندگان
آخرین اخبار