به گزارش صبحانه پرس: بامداد شنبه با طلای کیانوش رستمی جوان وزنه بردار کرمانشاهی شروع شد و گویی این طلسم شکنی برای ادامه راه کاروان ناکام ایرن در المپیک بود.
دیگر موفقیت شنبه خوب کاروان ایرانی حسن تفتیان بود که طی رقابت های دو ومیدانی امروز در ماده 100 متر توانست با پیمودن این مسیر در 10 ثانیه و 17 صدم ثانیه در مقام سوم گروه خود جای بگیرد و در رده بندی شانس حضور در نیمه نهایی را پیدا کند. تفتیان رکورد کمتر از این را هم در کارنامه خود دارد و انتظار می رود اگر حد اقل رکورد خودر ا تکرار کند بتواند به فینال این رقابت ها بعد از پیمودن نیمه نهایی که فردا برگزار خواهد شد راه پیدا کند.
تا ساعاتی دیگر شاهد بر سکو رفتن دو وزنه برداران ایرانی خواهیم بود و امید می رود که حد اقل یک مدال از این رشته را از آن خود کنیم.