يکشنبه ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴ | Sunday , 06 July 2025
کد خبر: ۷۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۵

جدیدترین مشتری لیگ برتری رامین رضائیان

باشگاه تراکتورسازی تبریز به دنبال جذب رامین رضائیان مدافع تیم فوتبال پرسپولیس است و از امروز مذاکره با این بازیکن را جدی‌تر دنبال می‌کند.
به گزارش صبحانه پرس، بعد از آنکه برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نظر نهایی و قطعی خود را درباره رامین رضائیان اعلام و تاکید کرد که برای این بازیکن جایی در پرسپولیس ندارد، این بازیکن مورد توجه باشگاه های دیگر قرار گرفت و به احتمال زیاد راهی یک تیم لیگ برتری دیگر خواهد شد.

ذوب آهن و سپاهان از جمله تیم‌هایی هستند که آماده جذب رضائیان شده اند. همچنین باشگاه تراکتورسازی هم برای خرید رضائیان چراغ سبز نشان داده و به زودی مذاکراتش را با این بازیکن شروع می کند.

مصطفی آجرلو مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در این خصوص گفت: ما مذاکره با رامین رضائیان را به پایان هفته چهارم موکول کرده بودیم و از امروز این موضوع را دنبال خواهیم کرد.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار