شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۷۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۵

مدیرکل سازمان جنگل ها تاکید کرد: جلوگیری از دخل و تصرف اراضی ملی با ایجاد شغل برای عرصه نشینان مناطق روستایی

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و تحول اداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: توانمندی سازی عرصه نشینان در مناطق روستایی باید منجر به ایجاد شغل شود تا از دخل و تصرف در اراضی ملی جلوگیری شود.
صبحانه پرس-سرویس اجتماعی- نورالله کوچ پیده روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیران منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان افزود: توانمند سازی جوامع روستایی باید با کمک و همکاری صندوق خرد اعتباری و تعاونی های روستایی انجام شود.

وی یادآورشد: برای بانوان عرصه نشین، اشتغالزایی، درآمد به دنبال داشته باشد و در این خصوص نیز صنایع دستی و بازار فروش برای این قشر دایر شود.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و تحول اداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: توانمندسازی جوامع محلی باید با همکاری دستگاه های دیگر انجام تا فروشگاه هایی نیز برای فروش محصولات تولیدی این جوامع تعبیه شود.

کوچ پیده به ایجاد کمربند حفاظتی اشاره کرد و ادامه داد: این کمربند باید در مناطق بحرانی و حساس به منظور جلوگیری از دخل و تصرف زمین های ملی ایجاد شود.

وی ادامه داد: باید ظرفیت های گردشگری و کاربری در منابع ملی تعریف شود.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و تحول اداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، از آغاز ارائه خدمات در این سازمان به صورت الکترونیکی خبرداد و گفت: هم اکنون تمدید پروانه چرای دام های دامداران در استان های اردبیل و فارس به صورت آزمایشی انجام می شود.

کوچ پیده ادامه داد: صدور پروانه چرا، پروسه قدیمی خود را طی می کند و برنامه ای برای صدور الکترونیکی آن وجود ندارد.

وی افزود: پنج استان دیگر نیز به استان هایی که خدمات الکترونیکی ارائه می دهند اضافه خواهد شد.

مدیرکل دفتر فتاوری اطلاعات و تحول اداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: باید 23 خدمت در این سازمان به صورت الکترونیکی باشد که به مرور زمان و ارائه خدمت با این روش فراهم خواهد شد.

کوچ پیده اظهارکرد: ارائه خدمات به صورت الکترونیکی به منظور تحقق اهداف دولت الکترونیک انجام می شود.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان نیز در ادامه این نشست افزود: مدیریت جامع یکی از موضوع های اصلی در دنیا به شمار می رود و از سال های قبل نیز در سطح کشور مطرح شده است.

خلیل آقاجانلو افزود: مدیریت جامع یکی از نیازهای اصلی برای جلوگیری از بخشی نگری در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری است.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار