صبحانه پرس-سرویس اقتصادی-
در این گزارش آمده است که توییتر توانست در این بازه زمانی درآمد 602 میلیون دلاری را ثبت کند که علی رغم افزایش 20 درصدی در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته، تفاوت چندانی با مجموع درآمدهای این کمپانی در سه ماهه نخست امسال نکرده است.
همچنین، با نگاهی به آمار و ارقام می توان فهمید که این پرنده آبی همچنان با مشکل جذب کاربر دست و پنجه نرم می کند و نتوانست در این حوزه موفق عمل کند. بر اساس گزارش ها، امروز ارزش هر سهم توییتر برابر رقم 16.02 دلاری را نشان می داد و این در حالیست که این رقم در سال گذشته، برابر با 36.67 دلار عنوان شده بود.
از میان درآمد 602 میلیون دلاری، حدود 535 میلیون دلار از بخش تبلیغات به دست آمد که در مقایسه با سال گذشته، از افزایشی 226 درصدی حکایت دارد. در این بین، اما تعداد کاربران توییتر با افزایش ناچیز 3 درصدی همراه بود و بنا بر این گزارش، اکنون توییتر از 313 میلیون کاربر فعال در ماه میزبانی می کند.
این رقم در مقایسه با عملکرد مطلوب کمپانی های رقیب در جذب کاربر و رسیدن به رقم نجومی یک میلیارد کاربر فعال در ماه، می تواند شکستی بزرگ برای توییتر محسوب شود و ضرر خالص 107 میلیون دلاری نیز، وضعیت نامساعد این کمپانی را به تصویر می کشد.
مسئولین توییتر که بدون شک، چنین عملکردی را برای این بازه زمانی پیش بینی کرده بودند، اخیراً اقدامات گسترده ای را به منظور ارایه محتوای بیشتر بر روی پلتفرم خود انجام داده اند که البته بسیاری از کارشناسان در مورد موفقیت آمیز بودن این اقدامات تردید دارند.
جک دورسی، مدیرعامل توییتر نیز روز گذشته با اشاره به بحران هویتی که هم اکنون توییتر را در بر گرفته است، عنوان کرد که توییتر در حال تبدیل شدن به یک هاب خبری بزرگ است و اگر مطلع باشید اخیراً اپلیکیشن توییتر در اپ استور iOS از دسته بندی شبکه های اجتماعی به خبری منتقل شده است.
به گفته دورسی، اکنون مشکل بزرگ اینجاست که بتوانیم ماهیت توییتر را به عموم بشناسانیم و از این طریق است که می توانیم به رشد مورد انتظار در تعداد کاربران خود دست یابیم.