يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۵۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۵

فردا از بیمارستان مرخص می‌شوم/ شیمی‌درمانی سختی داشتم

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: بعد از دوره شیمی‌درمانی که پشت سر گذاشتم فردا از بیمارستان مرخص می‌شوم.
به گزارش صبحانه پرس: حسین محب اهری بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در خصوص آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: متاسفانه دراین دوره شیمی درمانی که داشتم به دلیل عفونتی که در بدنم ایجاد شد لحظات سختی را پشت سر گذاشتم چرا که عفونت باعث شد 6 روز بیشتر در بیمارستان بمانم.

وی ادامه داد: بعد از تحمل این دوره سخت که البته نتیجه آن موفقیت آمیز بود سر انجام فردا بعد از ظهر از بیمارستان مرخص می شوم و به منزل می روم.

محب اهری در خصوص ادامه فعالیت های خود در حوزه بازیگری خاطرنشان کرد: بعد از اینکه به منزل بروم تا چند روز آمپول هایی دارم که باید در طی تزریق آنها در منزل باشم و 10 روز بعد هم باید دوباره برای شیمی درمانی به بیمارستان بروم اما بعد از این دوره درمانی به بازی ام در سریال "علی البدل" ادامه خواهم داد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار