صبحانه پرس-سپیده اسکندری-صبح امروز چهارشنبه 30 تیرماه طی مراسمی ساختمان اداره کل و مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان با حضور دکتر نوربخش، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی کشور، معاون سیاسی استاندار، مدیر کل تامین اجتماعی استان، مدیریت درمان خوزستان و جمعی از مسئولان استان افتتاح شد.
دکتر یارعلیزاده در مراسم افتتاحیه ساختمان اداره کل و مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به کاهش سن بازنشستگی استان به 49 سال اشاره و اظهار کرد: شرایط اقلیمی و قدمت صنایع در استان باعث شده که از سال 88 تا 91 نرخ افراد مستمری بگیر در این استان افزایش یابد و به 72 درصد برسد؛ در حالی که نرخ رشد بیمه شوندگان 29 درصد افزایش یافت یعنی خروجی های سازمان حدود 2 و نیم برابر بیش از ورودی ها شد که باعث شد ضریب پشتیبانی استان 5.1 درصد شود در حالی نرخ کشوری آن 5.97 درصد و کف جهانی آن 6 است.
وی افزود: برای برقراری مستمری به صورت ماهانه حدود 1 هزار و 184 پرونده در استان تشکیل می شود و سالانه حدود 22 هزار فرصت شغلی می تواند در استان ایجاد شود.
مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان در خصوص نحوه احداث اداره کل و مدیریت درمان تامین اجتماعی استان توضیح داد: زمین ساختمان در سال 84 تحویل گرفته شد اما 12 سال طول کشید تا به بهره برداری برسد و می توان گفت احداث این ساختمان بخشی از نگاه ویژه دکتر نوربخش به استان خوزستان استپ زیرا بیشتری پیشرفت فیزیکی را در زمان مدیریت دکتر نوربخش داشته است.
وی ادامه داد: ساخت 3 بیمارستان از 8 بیمارستان تامین اجتماعی کشور در خوزستان، نیز مولود همین نگاه ویژه به استان خوزستان است.
یارعلیزاده تصریح کرد: تامین اجتماعی یک سازمان در آمد هزینه ای است و به در آمدها ی عمومی دولت متصل نیست و اغلب در آمدهای آن از شرکای اجتماعی دریافت می شود. 89 درصد درآمدهای تامین اجتماعی در استان از محل بیمه های دریافتی است و 93 درصد هزینه ها بابت تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت سازمان و 7 درصد برای هزینه های اداری و پرسنلی و سرمایه ای پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که میانگین هزینه های پرسنلی در کشور 3 درصد است، این میزان در استان از میانگین کشوری کمتر و تنها 2.7 درصد است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان با بیان این که حدود 58 درصد از جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند، بیان کرد: این آمار در شهرهای مختلف استان، درصدهای متفاوتی را نشان می دهد؛ برای مثال در ماهشهر و بندر امام خمینی 90 درصد و در باغملک حدود 17 درصد و لالی 20 درصد مردم تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و این به این معناست که در صورت تاسیس کارگاه های جدید در شهرهای ماهشهر و بندر امام، باید افراد غیر بومی به کار گرفته شوند لذا بهتر است به منظور کاهش بیکاری و بهبود آمار اشتغال در استان، سرمایه گذاران را تشویق به سرمایه گذاری و تاسیس کارگاه در شهرهایی مانند باغمک و لالی کنیم.
یارعلیزاده از انجام فعالیت های آتی سازمان تامین اجتماعی به صورت "آن لاین" خبر داد و گفت: در حوزه IT فعالیتهای خوبی صورت گرفته و تمام شعب ما به سمت تجهیز فیبر نوری حرکت می کنند.
وی افزود: تا کنون 60 درصد پیشرفت در کار صورت گرفته و دو خط دیتایی که به طور هم زمان در شعب سازمان استفاده می شوند، سرعت پردازش و انتقال اطلاعات را در استان افزایش خواهند داد. همه ی این ها در حال تبدیل به زیر ساخت هایی هستند که نشان می دهد سازمان تامین اجتماعی به سمت ارائه ی خدمات غیرحضوری بهتر می رود.