يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۴۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۸ تير ۱۳۹۵

معاون "اردوغان" هم دستگیر شد

به گزارش "الحدث" در خبری فوری گزارش داد معاون "رجب طیب اردوغان" در امور نظامی ترکیه به اتهام دست داشتن در کودتای نافرجام در این کشور، بازداشت شد.

صبحانه پرس_ بین الملل، مأموران امنیتی ترکیه، مشاور نظامی اردوغان را به اتهام دست داشتن در کودتای نافرجام این کشور بازداشت کردند.
به گزارش قانون "الحدث" در خبری فوری گزارش داد معاون "رجب طیب اردوغان" در امور نظامی ترکیه به اتهام دست داشتن در کودتای نافرجام در این کشور، بازداشت شد.
گفتنی است، نیروهای امنیتی ترکیه از روز گذشته تاکنون، حدود شش هزار نفر را در ارتباط با کودتای نافرجام در این کشور بازداشت کرده اند. 
ارتش ترکیه نیز در بیانیه ای اعلام کرد تمام کسانی که برای اجرای کودتا برنامه ریزی کرده بودند بازداشت شده اند.
در این بیانیه آمده است: "مردم ترکیه، بزرگترین نقش را در ناکام گذاشتن کودتا ایفا کرده اند."
وزارت دفاع آمریکا "پنتاگون" اعلام کرد عملیات نظامی علیه گروه تروریستی داعش از پایگاه هوایی اینجرلیک از سرگرفته شد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار