جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۳۹۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳:۰۳ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰

آسفالت معابر ۴۳ روستای اهواز آغاز شد

فرماندار اهواز گفت: آسفالت معابر و خیابان‌های ۴۳ روستا در بخش‌های مرکزی،غیزانیه و اسماعیلیه از توابع شهرستان اهواز آغاز شد.

مسعود فلاحی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اعتبار اختصاص یافته برای این کار ۵۰۰ میلیارد ریال است افزود: ۲۵ روستا از این تعداد فاقد دهیاری و ۱۸ روستا دارای دهیاری هستند.

وی با بیان اینکه برای آسفالت معابر و خیابان‌های این روستاها از سهمیه قیر رایگان استفاده شده گفت: کار آسفالت معابر و خیابان‌های این روستاها تا ۶ ماه آینده به طور کامل به پایان می‌رسد.

فرماندار اهواز ادامه داد: این اقدام با هدف ایمنی و بهبود وضعیت تردد و ارایه خدمات مطلوب به روستاییان انجام می‌شود.

فلاحی، خدمت رسانی به روستاییان را از اولویت‌های این فرمانداری برشمرد و افزود: هم افزایی، هم اندیشی و همکاری بین دستگاهی برای تسریع در رفع مشکلات روستاییان ضرورت دارد.

منبع: ایرنا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار