
پاکدل فرماندار مسجدسلیمان در این جلسه گفت : با توجه به شرایط حاکم بر بازار و گرانی های اخیر می طلبد بازدیدهای ما نسبت به گذشته مستمرتر همراه با ضوابط باشد.
ایشان با اشاره به تشکیل کارگروه مقابله با گران فروشی در فرمانداری بیان نمودند بازار به شدت توسط این کارگروه تحت بررسی می باشد و در این رابطه دستور داده شده است با صاحبان مشاغلی که اقدام به گران فروشی نموده اند به شدت برخورد شود
پاکدل افزود: این بازدیدها مستمر و بدون اطلاع قبلی در شهرستان انجام می شود.ضمن اینکه بازدید حضوری و میدانی در کنترل قیمت ها بسیار تأثیرگذار است. یکی از مشکلات موجود در شهرستان بحث آرد و فروش آزاد آن بوده است ، با نانوایی هایی که بسته بودند و فقط مجوز فعالیت داشتند و سهمیه آرد خود را در بازار آزاد می فروختند برخورد شده است و سهمیه آرد آنان نیز قطع شده است.
در ادامه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان با تقدیر و تشکر از فرماندار شهرستان بیان نمودند فرمانداری نهایت همکاری را در کنترل قیمت ها و برخورد با افراد متخلف داشته است و به وجود چنین مدیر خدمتگزاری در شهرستان افتخار می کنیم