يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۳۸۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹

افزایش ۲۰۸ درصدی کشف تخلف اضافه تناژ در جاده‌های خوزستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت : تخلف در اضافه تناژ وسایل نقلیه سنگین در جاده‌های استان از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰۸ درصد افزایش داشته است .
غلامعباس بهرامی‌نیا اظهار داشت : از ابتدای سال جاری تاکنون با همکاری پلیس راه و اعمال نظارت وکنترل بیشتر وسایل نقلیه ۳۰۴  مورد تخلف در خصوص اضافه تناژ شناسایی شد که با افزایش عوامل نظارتی شاهد رعایت بیشتر نکات ایمنی از طرف رانندگان وسایل نقلیه عمومی جاده‌ای خواهیم شد .

وی ادامه داد : بیشترین تخلف اضافه تناژ کشف شده در محور اهواز - اندیمشک، اهواز - بندر امام خمینی(ره) و اهواز - ملاثانی ثبت شده است .

مدیرکل کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان خاطرنشان کرد: کنترل اضافه بار موجب جلوگیری از تخریب راه ، فرسودگی جاده و ارتقای ایمنی وسیله نقلیه خواهد شد که این عامل با پشتیبانی از طریق نصب باسکول های سیار و ثابت توسط این اداره کل و همکاری پلیس راه انجام می‌گیرد.

خوزستان با ۱۴ هزار کیلومتر جاده به دلیل وسعت ، وجود مرزهای آبی و خاکی و ترانزیتی بودن جاده‌های آن تردد بسیار بالایی دارد.

سالیانه ۱۲۰ میلیون تردد در جاده‌های اصلی خوزستان ثبت می شود.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار