يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۳۸۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان:

امنیت غذایی در خوزستان شاخص خوبی ندارد

سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: تنها ۳۰ درصد از درامد خانوار خوزستانی صرف تهیه مواد غذایی می شود که این بیانگر این است که امنیت غذایی شاخص خوبی ندارد.
محمد علوی اظهار کرد: میزان بیماری کرونا چند روزی است که در استان کاهش پیدا کرد و نوید این است که پس از هفت هفته استان به شرایط بهتری برگردد.

وی با اشاره به اینکه این بیماری در افراد دارای سوءتغذیه از مرگ‌ومیر بالایی برخوردار است، افزود: در بحث تغذیه دو فاکتور «امنیت غذایی» و «غذای سالم» بسیار حائز اهمیت است.

سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان بیان کرد: متأسفانه امنیت غذایی در استان خوزستان شاخص خوبی وجود ندارد.

علوی عنوان کرد: تنها ۳۰ درصد از درآمد خانوار خوزستانی صرف تهیه مواد غذایی می‌شود که این بیانگر امنیت غذایی پایین در این استان است.

وی با اشاره به اینکه در مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعت بهداشتی استان کمبود ملزومات پیشگیری از ویروس کرونا برای کادر درمان وجود ندارد، تصریح کرد: تنها در برخی مناطق کمبود نیروی انسانی و زیرساخت‌های ارتباطی وجود دارد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار