يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۳۷۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
در حال تکمیل...

آمار رسمی بیماران کرونا به تفکیک استان‌ها؛ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹+جدول

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۶۹ هزار و ۴۲۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۸۲۰۹ نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور بیان کرد: از دیروز(جمعه) تا امروز(شنبه) ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۲۷ مورد بستری شدند. با این حساب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۶۹ هزار و ۴۲۵ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۲۰۹ نفر رسید.

به گزارش آراس؛ سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۱۳۲ هزار و ۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. همچنین ۲۵۷۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون یک میلیون و ۶۰ هزار و ۱۲۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

آمار رسمی بیماران کرونا به تفکیک استان‌ها؛ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹+جدول

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: وضعیت خوزستان همچنان قرمز است. استان‌های هرمزگان و کرمانشاه در وضعیت هشدار قرار دارند. در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ استان فاقد فوتی و ۶ استان فقط یک مورد فوتی بر اثر کووید۱۹ داشته اند. روند بهبودی بیماران روند بهتری را طی کرده است.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: وضعیت استان‌ها یکسان نیست. استان‌های معدودی درگیر طغیان بیماری هستند و برخی استان‌ها ممکن است که هفته‌ها از سپری کردن این مرحله عبور کرده باشند. با توجه به تفاوت استان‌ها، در استان‌هایی که وضعیت هشدار دارند، انتظار جدیت بیشتری از مردم داریم که نکات بهداشت فردی و عمومی و فاصله گذاری‌ها را رعایت کنند.

بعد از اینکه وزارت بهداشت، ارائه آمار بیماران کرونا به تفکیک استان را متوقف کرد، مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی، آمار شیوع کرونا در استان‌های مربوط به خود را اعلام می‌کنند. با این حال، در برخی استان‌ها مثل تهران، خراسان رضوی، مازندران، گلستان، قم، اصفهان، گیلان و البرز آماری اعلام نمی‌شود یا اگر هم اعلام می‌شود به صورت ناقص است. به گفته مقامات وزارت بهداشت، وضعیت برخی از این استان‌ها از نظر شیوع کرونا قرمز است. در برخی استانهای دیگر نیز آمار شفاف و کاملی از بیماران کرونا ارائه نمی‌شود.

در ادامه آمار رسمی بیماران کرونا در سراسر کشور تا ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ آمده است. منبع این آمار، اظهارات مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها است.

این جدول در حال تکمیل است

 استانمورد جدیدفوتیبهبودیافتهنعداد کل مبتلایان
1آذربایجان شرقی    
2آذربایجان غربی    
3اردبیل    
4اصفهان(به‌جزکاشان)۵۹۶۰۰ نفر تا ۸اردیبهشت  
5البرز    
6ایلام۲۰۷۰ ۱۱۵۵
7بوشهر    
8تهران    
9چهارمحال و بختیاری۲۹۳۰۷۰۹۷۶۷
10خراسان جنوبی۱۶۴۶۶۹۶۷۵۴
11خراسان رضوی    
12خراسان شمالی    
13خوزستان۸۷۵۶۷۰۱۷۶۱۱۱۹۰۸۱
14زنجان   
15سمنان    
16سیستان‌وبلوچستان۸۲۱۴۲ ‭۲۸۲۱‬
17فارس۸۲۱۱۳۵۷۲۶۶۵۳۷
18قزوین    
19قم۱۸   
20کردستان    
21کرمان۱۱۹۹۰ ۲۲۹۹
22کرمانشاه    
23کهگیلویه و بویراحمد    
24گلستان    
25گیلان    
26لرستان۱۰۳۱۶۶۴۶۷۵۴۸۶۸
27مازندران    
28مرکزی    
29هرمزگان    
30همدان    
31یزد    

***

جولان سهمگین کرونا در خوزستان/ ثبت ابتلای قطعی ۸۷۵ مورد تنها در یک شبانه‌روز

سخنگوی علوم پزشکی اهواز گفت: مطابق آخرین اطلاعات دریافتی از آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در خوزستان طی شبانه‌روز گذشته ۸۷۵ مورد ابتلای قطعی در استان شناسایی شد.

علی احسان‌پور، سخنگوی علوم پزشکی اهواز دقایقی پیش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مطابق آخرین اطلاعات دریافتی از آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در خوزستان طی شبانه‌روز گذشته موارد شناسایی به شرح زیر اعلام میگرد:

حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز: ۵۲۵ مورد
حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول: ۲۰۰ مورد
حوزه دانشکده علوم پزشکی آبادان:۶۲ مورد
حوزه دانشکده علوم پزشکی شوشتر: ۷۵ مورد
حوزه دانشکده علوم پزشکی بهبهان: ۱۳ مورد

وی افزود: از مجموع ۸۷۵ بیمار جدید، ۷۴۴ بیمار با نظارت مستمر کارشناسان مرکز بهداشت در قرنطینه خانگی و ۱۳۱ بیمار نیز بستری شدند که با احتساب موارد جدید، کل مبتلایان به ۱۹۰۸۱ نفر رسید و در حال حاضر ۸۰۰ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری و تحت درمان هستند.

سخنگوی علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: با تلاش مدافعان سلامت مردم، ۱۷۶۱۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.

وی افزود: متاسفانه در شبانه‌روز گذشته، تعداد ۸ مورد در حوزه دانشگاه دزفول، حوزه دانشگاه جندی شاپور ۱۳ مورد و حوزه دانشگاه آبادان ۴ مورد بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند و تعداد کل فوت شدگان ۶۷۰ نفر می‌باشد.

احسان‌پور گفت: استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل، شست‌وشوی مرتب دست، ها، پرهیز از تردد‌های غیر ضروری و رعایت فاصله در روابط اجتماعی در جلوگیری از گسترش بیماری کووید۱۹ بسیار موثر است. میتوانیم با رعایت بهداشت فردی، سلامتی را به خود، خانواده، جامعه و به ویژه سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای هدیه دهیم.

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایلام به ۱۱۵۵ نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایلام به یک هزار و ۱۵۵ نفر خبر داد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰ مورد جدید در استان ثبت شده است.

محمد کریمیان ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگارام از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد یک هزار و ۱۵۵ نفر خبر داد. در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۰ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است. خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان نداشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۷۰ نفر است. متاسفانه در هفته‌های اخیر شاهد عدم رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از سوی اقشار مختلف مردم و حضور در اماکن پرتردد هستیم که این امر به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا منجر می‌شود.

کرونا در لرستان؛ آمار مبتلایان به ۴۸۶۸ نفر رسید

بر اساس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۳ نفر به تعداد مبتلایان کرونا در این استان اضافه شده و تعداد کل کرونایی‌های لرستان به ۴ هزار و ۸۶۸ نفر رسیده است.

محمدرضا نیکبخت امروز در گفتگو با رسانه‌ها اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۳ نفر در استان لرستان به کرونا مبتلا شدند. در این مدت یک بیمار کرونایی در استان جان خود را از دست داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه از آغاز کرونا تا کنون ۴ هزار و ۸۶۸ نفر در این استان به این ویروس مبتلا شده‌اند، عنوان کرد: در حال حاضر ۲۷ بیمار در مراکز درمانی استان تحت درمان قرار دارند.تا کنون ۴ هزار ۶۷۵ بیمار کرونایی در استان پس از طی دوره درمان بهبودی کامل خود را بدست آورده‌اند.

افزایش جان باختگان کرونا در سیستان و بلوچستان

۷ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان جان باختند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این خبر گفت: با این تعداد، شمار کل جان باختگان کرونایی سیستان وبلوچستان به ۱۴۲ نفر رسید.

میری گفت: در این مدت ۸۲ بیمار جدید هم به شمار کرونایی‌های سیستان و بلوچستان افزوده شده است. از این تعداد ۵۳ نفر مربوط به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، ۱۵ نفر مربوط به دانشگاه علوم پزشکی زابل و ۱۴ نفر هم در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مردم استان خواست بهداشت فردی و فاصله گذاری فیزیکی را جدی بگیرند.

۵۹ بیمار با علائم کرونا بستری در مراکز درمانی استان اصفهان

در ۲۴ ساعت گذشته ۵۹ بیمار با علائم کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: همچنین در این مدت ۲۷ بیمار بهبود یافته از کرونا از مراکز درمانی این استان مرخص شده اند.

آرش نجیمی، مجموع بیماران بستری را در مراکز درمانی این استان ۳۹۲ نفر بیان کرد و افزود: از این تعداد ۱۰۱ بیمار که از شدت این بیماری رنج می‌برند در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

شدت افزایش موارد مثبت روزانه تست کرونا در اصفهان

موارد مثبت روزانه تست کرونا در افراد مشکوک به این بیماری در کشور و از جمله استان اصفهان به شدت در حال افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حاشیه صدو نود و هفتمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان اصفهان گفت: در حال حاضر ۲۵ تا ۳۰ درصد تست افراد مشکوک به این بیماری در استان مثبت و با این وجود روند بستری بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان ثابت و کمتر از ۴۰۰ نفر است.

طاهره چنگیز، تعداد بسیاری از مبتلایان به کرونا را بدون علامت و بهبودی آن‌ها را ازطریق مراقبت در منزل دانست و افزود: درصورت رعایت نکردن فاصله گذاری فیزیکی احتمال انتقال ویروس از افراد بدون علامت بیشتر و تا یک تا دو هفته آینده احتمال افزایش موارد بستری مبتلایان به کرونا افزایش می‌یابد بطوریکه موج دوم شیوع ویروس کرونا بیشتر از پیک اول می‌شود.

طاهره چنگیز از مردم استان خواست برای جلوگیری از شیوع فزاینده کرونا فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و شست و شوی مرتب دست و استفاده از ماسک بویژه در اجتماعات و فضای بسته را رعایت و تا می‌توانند از تردد‌های غیرضروری خودداری و از خدمات الکترونیکی ادارات استفاده کنند.

وی به شهروندان توصیه کرد همچنان فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و از تردد غیر ضروری در اماکن عمومی پرهیز کنند. خورشید و امین بیمارستان مرجع بستری بیماران کرونا در شهر اصفهان هستند.

صعود کرونا در کرمان

در ۲۴ ساعت گذشته تست کرونای ۱۱۹ نفر دیگر مثبت اعلام شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بیشترین تعداد موارد مثبت در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با ۶۸ مورد، دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ۳۶ مورد و دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با ۱۰ مورد است.

اقای شفیعی افزود: تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در استان کرمان به ۲۲۹۹ نفر رسید و مجموع جانباختگان ویروس کرونا در استان کرمان از ابتدا تاکنون ۹۰ نفر است.

بستری ۱۱۰ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از افزایش روند بستری بیماران مشکوک به کرونا خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود ۱۱۰ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری بوده که حال حدود ۳۵ نفر آن‌ها وخیم است.

محمدرضا قدیر ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته و منتهی به هفدهم خرداد ماه، ۱۸ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به #کرونا و یا مشکلات حاد تنفسی پذیرش شدند. ۱۵ نفر از این تعداد در بخش‌های بیمارستان‌ها بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته، ۱۰ نفر از کل بیماران که طی روز‌های متمادی بستری بودند، پس از بهبودی توسط پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شدند. در حال حاضر حدود ۱۱۰ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری بوده که حال حدود ۳۵ نفر آن‌ها وخیم است.

۸۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در فارس شناسایی شد

معاون علوم پزشکی شیراز از شناسایی ۸۲ مورد مبتلای جدید به کروناویروس طی ۲۴ ساعت گذشته در استان فارس خبر داد.

دکتر عبدالرسول همتی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۱ هزار و ۵۹ نمونه ارسالی به آزمایشگاه‌های تشخیصی، ۸۲ مورد مثبت گزارش شده که با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به ۶ هزار و ۵۳۷ نفر رسیده است.

معاون بهداشت دانشگاه با اعلام بیماران شناسایی شده از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به تفکیک شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: از مجموع ۶ هزار و ۵۳۷ مورد شناسایی شده، سه هزار و ۳۱۹ مورد مربوط به شیراز، مرودشت ۲۷۲ مورد؛ آباده ۱۴۴ مورد؛ اقلید ۹۵ مورد، استهبان ۹۲ مورد؛ داراب ۸۹ مورد، خرم بید ۸۲ مورد؛ کازرون ۸۱ مورد؛ کوار و ممسنی هر کدام ۸۰ مورد، لامرد ۷۰ مورد؛ رستم ۶۹ مورد؛ کوه چنار ۶۸ مورد؛ فیروزآباد ۶۳ مورد؛ زرقان ۵۴ مورد؛ پاسارگاد ۴۴ مورد؛ سپیدان ۴۳ مورد؛ قیروکارزین ۳۳ مورد؛ زرین دشت ۳۲ مورد؛ ارسنجان ۳۱ مورد، سروستان ۲۹ مورد؛ مهر ۲۷ مورد؛ بوانات ۲۵ مورد؛ نی ریز ۲۴ مورد؛ بیضا ۱۷ مورد، خرامه ۱۱ مورد؛ سرچهان و فراشبند هر کدام ۱۰ مورد؛ بختگان هفت مورد بوده و مابقی مبتلایان نیز مربوط به دیگر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان است.

او با بیان اینکه خوشبختانه در سه روز گذشته مورد فوتی به دلیل ابتلاء به کروناویروس در استان گزارش نشده است، افزود: تاکنون ۱۱۳ نفر در استان جان خود را به دلیل ابتلاء به کرونا ویروس از دست داده‌اند.

دکتر همتی مجموع بهبودیافتگان از بیمارستان‌ها و ایزوله خانگی در استان را نیز پنج هزار و ۷۲۶ نفر اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۲۱۵ بیمار مبتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۳۰ بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه تحت نظر هستند.

معاون بهداشت دانشگاه توصیه کرد: اماکن عمومی، مراکز خرید، مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها، کلاس‌های آموزشی، مترو، اتوبوس، سوپرمارکت‌ها، اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها در صورت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند کانون شیوع و انتقال کروناویروس باشد، بنابراین مردم به عنوان بازرسان افتخاری بهداشت محیط، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با شماره ۱۹۰ بگیرند.

دکتر همتی تنها راه پیشگیری از ابتلاء به کروناویروس را استفاده از ماسک در هنگام خروج از خانه، پرهیز از ترددهای غیرضروری و رعایت بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی بیان کرد.

شناسایی ۱۶ مورد جدید ابتلاء به کرونا در خراسان جنوبی

کامبیز مهدی زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص آخرین آمار و اطلاعات بیماری کرونا در استان اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۹ مورد آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام شده که پاسخ ۱۶ مورد مثبت گزارش شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین موارد ابتلای امروز مربوط به شهرستان بیرجند با هشت مورد بوده است، گفت: پنج مورد ابتلاء در شهرستان نهبندان و سه مورد در شهرستان درمیان شناسایی شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه هیچ مورد فوتی طی ۲۴ ساعت گذشته در استان نداشته‌ایم، تصریح کرد: بدین ترتیب آمار کل فوتی استان همچنان همان ۴۶ نفر است.

مهدی زاده آمار مبتلایان به کرونا در استان را ۷۵۴ نفر اعلام کرد و افزود: تا به امروز ۶ هزار و ۴۶۴ مورد آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۱۲ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند، گفت: بیماران از وضعیت مطلوبی برخوردار هستند.

به گفته وی ۶۹۶ بیمار با حال عمومی خوب ترخیص و یا بهبود یافته‌اند.

۲۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ۲۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شد.

مجید شیرانی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار جدید بیماری کرونا در استان چهارمحال و بختیاری در هفدهمین روز از خردادماه سال ۹۹ عنوان کرد: از شروع خطر اپیدمی تا کنون یک هزار و ۶۷۴ بیمار با علائم بالینی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه داشته‌اند. تعداد افراد نمونه گرفته شده بستری و سرپایی پنج هزار و ۷۹۷ نفر بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: تعداد بهبود یافتگان ترخیص شده از بیمارستان یا درمان در منزل ۷۰۹ نفر بوده است. تعداد افراد بستری فعلی در مراکز درمانی ۳۹ نفر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با مثبت اعلام شدن آزمایشات ۲۹ بیمار مشکوک طی ۲۴ ساعت گذشته، کل موارد مبتلا از آغاز بیماری که نتایج آزمایش آن‌ها مثبت اعلام شده ۷۶۷ نفر است.خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته، مورد فوتی جدید ناشی از ابتلاء به بیماری نوپدید کووید ۱۹ در استان گزارش نشده و مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلاء به این بیماری در استان کماکان ۳۰ نفر است.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار