شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۳۶۱۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۹ تير ۱۳۹۵

قرق پارک جنگلی لویزان برای عروسی دختر قالیباف+عکس/خبری که تکذیب شد!

سرویس بین الملل- دیروز 18 تیر مراسم عروسی دختر قالیباف شهردار تهران برگزار شد. این خبری است که بلافاصله توسط شهدار تهران تکذیب شد.
صبحانه پرس- سرویس بین الملل

به گزارش صبحانه پرس به نقل از یک منبع آگاه، دیشب عروسی دختر قالیباف، شهردار تهران در یکی از رستوران های پارک جنگلی لویزان برگزار شد.

هر چند این موضوعی کاملا شخصی بوده و رسانه ها اجازه ورود به حریم شخصی افراد را ندارند، اما در شرایطی که از امکانات سازمانی برای استفاده شخصی افراد و مسئولین استفاده شود، دیگر موضوع از حالت شخصی و خصوصی خارج خواهد شد.



در همین رابطه به مدت چهار روز است که در شهرداری منطقه 4 آماده باش کامل اعلام شده و ورودی جنگل لویزان از چند روز پیش چراغانی شده و از ظهر امروز درب های اصلی پارک جنگلی به روی مردم بسته شد تا عموم مردم نتوانند وارد جنگل شوند.

همچنین خیابان های ورودی به پارک بصورت جهادی لکه گیری آسفالت و خط کشی شده است.

با توجه به روحیه جهادی شهردار تهران؛ برگزاری اینگونه مراسمات که با اعمال محدودیت برای شهروندان همراه است، جای تعجب دارد.


تکذیب یک شایعه 

در پی انتشار شایعه قرق کردن پارک جنگلی لویزان برای عروسی دختر شهردار تهران، بدین وسیله به اطلاع عموم خبرنگاران و اعضای محترم کانال سخنگوی شهردار تهران می رساند، که این شایعه از اساس کذب محض بوده و در ادامه تخریب های غیر اخلاقی شهردار تهران از سوی یک سایت دروغ پرداز  در فضای مجازی منتشر شده است. بدیهی ست حق شهردار تهران در پیگیری قضایی منتشرکنندگان این شایعه محفوظ خواهد بود.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار