به گزارش آراس - حسن ناصر در گفتگو با خبرنگار آراس در رابطه با جاذبه های گردشگری شهرستان کارون، اظهار کرد: تا سال 96 شهرستان کارون در حوزه گردشگری و صنایع دستی حرفی برای گفتن نداشت اما بر اساس چند رویداد مهم خوشبختانه تا کنون گام های موثری برداشته ایم.
وی افزود: برگزاری جشنواره انگور به منظور معرفی انگور این شهرستان در روستای غزاویه از اقدامات موثری بود که مورد استقبال عموم قرار گرفت.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کارون، ادامه داد: از دیگر رویداد های مهم به منظور معرفی و حمایت از صنعت گردشگری شهرستان کارون برگزاری جشنواره خرما به میزبانی روستای ابو دبس و جشنواره چای ترش در روستای علوه از توابع شهرستان کارون بود که بسیار مورد استقبال قرار گرفت .
ناصر شهرستان کارون را قطب گردشگری و صنایع دستی استان دانست و گفت: این شهرستان به دلیل وجود نخلستان ها، تاکستان، مزارع چای ترش و غذاهای لذیذ بومی موجب جذب گردشگران داخلی و خارجی درطی یک سال اخیر شده است.
وی با بیان اینکه استقبال و افزایش چشم گیر گردشگران، موجب توسعه صنعت گردشگری این شهرستان شده است، عنوان کرد: گردشگران بسیاری از کشور های دانمارک، قطر، آلمان ، چین، چک، نیجریه، فرانسه ، روسیه ، امریکا و بسیاری دیگر از کشورهای جهان برای بازدید از مناطق گردشگری این شهرستان حضور یافتند که بسیار اتفاق خوبی است.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کارون با بیان اینکه روستای علوه نقش مهمی درجذب گردشگران دارد، اظهار کرد: این روستا نماینده ی 47 روستای شهرستان کارون است و به یک فروشگاه عرضه محصولات و سوغات شهرستان تبدیل شده است که در آن خرما،محصولات کشاورزی، صنایع دستی از جمله حصیربافی و طبخ غذاهای بومی و محلی نیز به فروش می رسد.
ناصر ابراز امیدواری کرد: فروشگاه عرضه محصولات در این شهرستان باعث افزایش اشتغالزایی بدون پرداخت وام و درآمد زایی موثری شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: اجرایی شدن موفق این پروژه آموزشی و آزمایشی که با تلاش های فروان مسئولان و ایستادگی مردم وفعالیت مستمر آن ها به سرانجام رسید باید بعنوان یک الگوی موفق درست معرفی شود.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کارون با اشاره به هدف برگزاری این پروژه، خاطرنشان کرد: هدف معرفی گردشگری شهرستان کارون با تمرکز بر افزایش اشتغالزایی درمناطق محروم با قابلیت گردشگری است. انتظار است جشنواره ی گاومیش ها و محصولات لبنی نیز در این شهرستان در صورت وجود شرایط لازم اجرایی شود .
وی افزود: تلاش برای برگزاری جشنواره گاومیش ها پایان راه معرفی گردشگری نیست و بسیاری از ظرفیت ها شناسایی شده در زمان و مکان مناسب خود معرفی خواهند شد.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کارون با اعلام اینکه میراث فرهنگی کارون، آمادگی معرفی این شهرستان را به همه سرمایه گذاران دارد، یادآور شد: باید نگین قلب خوزستان که در واقع گنجینه ی فرصت هاست را بهتر شناخت و از همه سرمایه گذاران دعوت می کنم که این همسایه پرظرفیت و جذاب کلانشهر اهواز را برای سرمایه گذاری انتخاب کنند که قطعا با نتیجه رضایت بخشی مواجه خواهیم بود.