شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۳ | Saturday , 07 June 2025
کد خبر: ۳۵۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۰ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸
مدیرکل راه‌آهن جنوب عنوان کرد:

ضدعفونی قطارها و ایستگاه‌ها مسافری علیه کرونا در حال انجام است/مسافران کنترل می‌شوند

مدیرکل راه‌آهن جنوب از استقرار اکیپ‌های نظارتی در ایستگاه‌های راه‌آهن استان به منظور کنترل مسافران در زمینه ابتلا به بیماری کرونا خبر داد.

به گزارش آراس، عبدالکریم درویش‌زاده  در خصوص اقدامات انجام‌شده در راه‌آهن برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: در ستادی که برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در اداره‌کل راه‌آهن جنوب تشکیل شده است، موضوع کنترل مسافران و ضد عفونی قطارها و ایستگاه‌های قطار را مدنظر قرار داده‌ایم.


وی افزود: در حال حاضر به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری، کار ضدعفونی قطارها و ایستگاه‌های مسافری در استان در حال انجام است.


مدیرکل راه‌آهن جنوب تصریح کرد: با هماهنگی‌هایی که با دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شده است، اکیپ‌های نظارتی در ایستگاه‌های قطار مستقر خواهند شد تا مسافران ورودی و خروجی را در زمینه ابتلا به بیماری کرونا کنترل کنند.


درویش‌زاده عنوان کرد: در حال حاضر یک اکیپ کنترل مسافران در ایستگاه مرکزی شهرستان اهواز مستقر شده است تا مسافران را در زمینه بیماری کرونا کنترل کند. برای دیگر ایستگاه‌ها نیز، این اکیپ‌ها مستقر خواهند شد.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار