صبحانه پرس- طیبه قاسمی- نماینده ولی فقیه در استان با قدردانی از نامگذاری به حق پروژه ی روگذر جواد الائمه به نام شهدای مدافع حرم اظهار کرد: انتخاب به حق این نام، نشان دهنده ی توجه مسئولان به از خودگذشتگی مدافعان حرم است.
حجت الاسلام و المسلین موسوی جزایری با اشاره به معضلات متعدد موجود در کلانشهر اهواز، خواستار پیگیری و رفع این مشکلات شد و گفت: بحث ایجاد اشتغال، جایگاه نامناسب پارک بانوان و مترو باید از دغدغه های دیگر استاندار و شهرداران باشد.
وی با بیان این که پارک های حجاب در جای مناسبی احداث نشده اند، اظهار کرد: پارک های حجاب در حاشیه ی شهر احداث شده اند و با توجه به این که زنان نماد عفاف و عصمت جامعه ی اسلامی ما هستند، لازم است پارک های تفریحی برای زنان در مرکز شهر ایجاد شود تا دسترسی بانوان به آن ها به راحتی میسر شود.
شهدای مدافع حرم، مظلوم داخلی و خارجی هستند
رییس شورای کلان اهواز در خصوص دلیل نام گذاری این پل اظهار کرد: نام این پروژه به یاد شهدایی که هم مورد مظلومیت داخلی و هم مظلومیت خارجی هستند و برای تشکر از خانواده های آن ها "یادگار شهدای حرم" نام گرفت.
وی تصریح کرد: در 2 سال گذشته تذکراتی مبنی بر جلوگیری از بار ترافیک منطقه داده شده بود که خوش بختانه با تلاش پیمانکاران، معاونت شهرداری و شهرداری های منطقه، رینگ 5 پل پنجم(مسیر کوی رمضان-پل ولایت) احداث و موجب تسهیل در عبور و مرور شهروندان شد.
سلحشور افزود: فاز دوم این پروژه( رو گذر دانش) که به دلیل ترافیک سنگین به ویژه در پایان سال به تازگی اضافه شده، هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته و در حال اجراست.
وی یادآور شد: رینگ چهار می تواند به کاهش آلودگی محیط و کاهش ترافیک کمک کند.
عدم همکاری دستگاه های خدمات رسان بزرگترین مانع بود
حسین حیدری از اعضای شورای شهر اهواز با بیان این که از ابتدای شورای چهارم، توسعه پایدار شهر با تقویت بنیان شهری شکل گرفته است اظهار کرد: البته این بدان معنا نیست که از کارهای رو بنایی غافل شویم بلکه به این معنی است که در کنار زیبایی سازی شهر، به کیفیت خدمات هم توجه می شود.
وی بر انجام پروژه های ماندگارِ توسعه ی عمران شهری و تقویت زیر ساخت ها وپروژه هایی که در دوره های قبل مغفول ماندند تاکید کرد و گفت: پروژه های پل کیانپارس، زیر گذر خلیج فارس، زیر گذر شریعتی که در چهار ماه اینده آماده می شود جزو برنامه های این شوراست
حیدری پل ولایت را تکمیل کننده رینگ مواصلاتی ای خواند که حداکثر تا پایان سال اجرا می شود.
عضو شورای شهر با انتقاد از عدم وجود بودجه های دولتی برای پیشبرد اهداف شهرداری در توسعه ی شهری کلانشهر اهواز، اذعان داشت: در 3 سال اخیر دولت هیچ گونه اعتبارات عمرانی به شهرداری اختصاص نداده و پروژه ها از درآمد خود شهرداری تامین هزینه شده اند و مردم شهر اهواز از 1 میلیارد و 200 ملیون اعتبار شهری بی نصیب بوده اند.
وی اضافه کرد: 2 میلیون خودرو در سال تولید می شود که اگر در خصوص حمل ونقل شهر اهواز و خدمات دهی به آن، اقدام به اصلاح هندسی پارکینگ اقدام نکنیم دچار مشکل می شویم.
حیدری با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری، در زمینه ی در بهداشت وسلامت گفت:در این زمینه اقداماتی از قبیل صنعتی شدن کشتار گاه اهواز، احداث 7 فرهنگسرا در مناطق مختلف شهر اهواز،ایجاد بیش از 40 پایگاه ورزش محله ای انچام شده زیرا معتقدیم زیر سازی فرهنگی باعث توسعه پایدار شهر است.
وی خاطرنشان کرد: شورای شهر اهواز با امکانات محدود خود و با تلاش و همکاری شهرداری کلانشهر اهواز، پروژه هایی را از جمله پل شهدای حرم را به سر انجام رساند.
حیدری با اشاره به مشکلات موجود در تکمیل پروژه های شهری کلانشهر اهواز، عنوان کرد: موانع زیادی از جمله مسائل مالی بر سر راه طرح بود اما عدم همکاری دستگاه های خدمات شهری بزرگترین مشکل ما بود.
سلحشور بر همکاری و هماهنگی بین ادارات و ارگان های ایجاد پروژه ها تاکید کرد
رئیس کمیسیون عمران شورای شهر اهواز درخصوص پل شهدای مدافع حرم توضیح داد: این پل با طول 6500 متر یکی از طولانی ترین پل های کشور است و 50 متر مکعب بتن ریزی داشته که با تست های انجام شده به جرات می توان گفت جزو بهترین کارهای بتنی از لحاظ دوام وسلامت است.
وی با انتقاد از عدم هماهنگی دستگاه های اجرایی با شهرداری بیان کرد: اگر مسئولین برای هماهنگی بین ادارات و ارگان های ایجاد پروژه ها تلاش کنند، در تکمیل پروژه ها پروسه های کوتاه مدت تری خواهیم داشت.
سلحشور وجود دکل های فشار قوی برق، اراضی مردم، لوله های آب و فاضلاب و خطوط گازِ بر سر راه پروژه ها را مشکلات موجود در طرح های عمرانی شهرداری دانست و اظهار امیدواری کرد تا با هماهنگی دستگاه های ذی ربط، این مشکلات در کوتاه ترین زمان ممکن حل شود.