به گزارش روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، در این بازدید که بعدازظهر یکشنبه (اول دیماه 1398) انجام شد مهندس پاک نژاد به نمایندگی وزیر نفت به همراه مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران در جریان آخرین وضعیت مناطق آبگرفته شهرهای اهواز و کوت عبدالله قرار گرفت و بر حضور گروه های عملیاتی صنعت نفت در کنار مردم تا عادی شدن شرایط تاکید کرد.
نماینده وزیر نفت در جریان بازدید از برخی مناطق شهرستان کارون که معصومه خنفری فرماندار این شهرستان نیز حضور داشت با برخی اهالی این مناطق گفت و گو و بر حل مشکلات آنان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه نفت خود را خدمتگزار مردم می داند و وزیر نفت نیز دستورات لازم را برای کاهش رنج و آلام مردم صادر نموده است، اظهار امیدواری کرد مشکلات مردم به صورت پایه ای و ریشه ای حل گردد.
مهندس پاک نژاد همچنین از منازل سازمانی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در شهرستان کارون که دچار آبگرفتگی شدند بازدید به عمل آورد.
خانم خنفری نیز گزارشی از مناطق آبگرفته این شهرستان ارائه داد و از خدمات شرکت های تابع شرکت ملی نفت ایران بویژه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران در امدادرسانی به مردم قدردانی کرد.
در این بازدید کریم زبیدی مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، فرخ علیخانی معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید، بابک دارابی مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز شرکت ملی نفت ایران، احمد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، سید عبدالله موسوی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران و جهانگیر پورهنگ مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان حضور داشتند.
شایان ذکر است در پی بارندگی روز دوشنبه 25 آذرماه 1398 تعدادی از مناطق شهرهای اهواز و شهرستان کارون دچار آبگرفتی شد که با درخواست ستاد مدیریت بحران استانداری خوزستان امکانات و تجهیزات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران برای رفع آبگرفتگی ها به خدمت درآمد و گروه های عملیاتی و ماشین آلات شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در 7 نقطه شهر اهواز و یک نقطه شهر کوت عبدالله مستقر شدند و ماشین آلات شرکت ملی حفاری ایران نیز در کوت عبدالله استقرار یافت.