يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۳۳۹۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸

تاکید استاندار بر تخصیص اعتبار برای ساخت خانه هنرمندان و تالارهای نمایش اهواز

استاندار خوزستان گفت: پروژه‌های خانه هنرمندان و تالارهای همایش و نمایش اهواز که در حال ساخت هستند با تخصیص اعتبار لازم باید به مرحله نهایی و بهره‌برداری برسند.
تاکید استاندار بر تخصیص اعتبار برای ساخت خانه هنرمندان و تالارهای نمایش اهواز

به گزارش آراس:غلامرضا شریعتی در دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و معاونان وی با ابراز خرسندی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده و روند رو به رشد طرح‌های عمرانی و توسعه فضاهای فرهنگی و هنری استان توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان خاطرنشان کرد: احداث و ساخت مجتمع‌های فرهنگی و هنری باعث توسعه و افزایش فضاهای فرهنگی و هنری در استان می‌شود.

استاندار خوزستان بر اجرایی کردن تمام مفاد تفاهمنامه فی مابین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری خوزستان و همچنین پیگیری پروژه‌های در حال ساخت در شهرستان‌ها از سوی فرمانداران و مسؤولان محلی تاکید و ابراز امیدواری کرد: در آینده طی بازدیدی از پروژه‌های در حال ساخت در اهواز و با اعتبارسنجی از سوی دفتر طرح‌های عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و تخصیص اعتبارهای لازم شاهد پیشرفت فیزیکی بیشتر این پروژه‌ها و افتتاح آنان باشیم.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار