شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۳۳۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸

کارآفرینی، مهارت افزایی و ارتباط با صنعت حلقه مفقوده توسعه کشور است

استاندار خوزستان با بیان اینکه دانش آموختگان دانشگاهی اگر مهارت فنی داشته باشند جذب بازار می شوند ،افزود: نبود نیروهای کارآفرین و مهارتی و نبود ارتباط صنعت با دانشگاه، حلقه مفقوده توسعه کشور و خوزستان است.
کارآفرینی، مهارت افزایی و ارتباط با صنعت حلقه مفقوده توسعه کشور است

 به گزارش آراس غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در آیین بهره برداری از پنج پروژه عمرانی و آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای خوزستان در اهواز افزود: خوزستان با ظرفیت های عظیم صنعتی و پروژه های بزرگ در دست اجرا همچون پالایشگاه بیدبلند ۲ با ۳.۲میلیارد دلار سرمایه گذاری و فاز دوم پالایشگاه نفت آبادان با ۱.۵میلیارد دلار سرمایه گذاری، نیازمند نیروی فنی و مهارتی است ولی استان در این بخش با کمبود رو به رو است و پیمانکاران ناچار هستند از استانهای دیگر نیروهای فنی موردنیاز را تامین کنند.
وی با بیان اینکه رشته های فنی و حرفه ای نیاز کشور است و باید دانش آموزان را به سمت رشته های فنی و مهارتی سوق داد افزود: بازار کار برای دانش آموختگان رشته های فنی و مهارتی آماده تر است و قدرت جذب آنان را دارد.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه بسیاری از دانش آموختگان دانشگاهی درسخوان هستند و با معدل های عالی دانش آموخته شده ولی فاقد مهارت های فنی و عملی هستند افزود: دانشکده های فنی و حرفه ای باید روی تربیت نیروی مهارتی و فنی و خلاق تمرکز و نیاز بازار را به رشته های فنی را تامین کنند.
شریعتی گفت: یکی از مشکلات ما این است که "فن سالاری" را محور کار قرار ندادیم و به سمت مدرک گرایی حرکت کردیم و آسیب دیدیم.
وی نقش دانشکده های فنی و حرفه ای را در اشتغال ، توسعه فضای کسب و کار و رونق اقتصادی برجسته خواند و افزود: بیش از ۸۰درصد دانش آموختگان مراکز فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند ،در حالی که در رشته های نظری اینگونه نیست.
وی آمادگی استانداری خوزستان را برای اجرای پروژه های مشترک با دانشگاه فنی و حرفه ای به منظور ارتقای کمی و کیفی آموزش های فنی و مهارتی در استان اعلام کرد.
به گزارش ایرنا در آیینی پنج پروژه عمرانی آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای خوزستان  یکشنبه به مناسبت روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای در اهواز به بهره برداری رسید.  
 برای این اجرای این پروژه ها شامل نوسازی و تجهیز کارگاه الکترونیک  و الکتروتکنیک ، نوسازی و تجهیز کارگاه عمران ، تجهیز سلف سرویس دانشجویان ، احداث آزمایشگاه رشته مهندسی تکنولوژی شیمیایی و ساخت مجتمع کارگاهی و آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران، یکصد میلیارد ریال از منابع ملی و استانی هزینه شده است.  
عملیات اجرایی این پروژه ها در سال ۱۳۹۶ در قالب تفاهم نامه مشترک استانداری خوزستان و دانشگاه فنی و حرفه ای در مدت یک سال انجام شد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار