شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳ | Saturday , 07 June 2025
کد خبر: ۳۳۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸

استاندار خوزستان : عدم توسعه منابع انسانی مانع مدیریت سرمایه می شود

استاندار خوزستان گفت: در طول یکصد سال گذشته که نفت در کشور ما کشف و شرایط درآمدی کشور بیشتر شد ،سرمایه گذاری زیادی صورت گرفت اما عدم توسعه منابع انسانی مانع مدیریت این سرمایه شد
 استاندار خوزستان : عدم توسعه منابع انسانی مانع مدیریت سرمایه می شود

به گزارش آراس:غلامرضا شریعتی  در شورای آموزش و پرورش شهرستان مسجدسلیمان  اظهار داشت: تلاش ما همواره بر این بوده که قابلیت ها و پتانسیل های استان خوزستان را بسیج کنیم تا بتوانیم بخش آموزش و پرورش را توسعه دهیم.

وی افزود: در بودجه‌های سنواتی در سال ۹۵ اعتبارات نوسازی مدارس ۷۲۰ میلیارد ریال بود که در سال ۹۶ آن را به یک هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال و در سال جاری به دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رساندیم .
 
استاندار خوزستان گفت: در سال های اخیر سعی داشتیم وضعیت آموزش و پرورش را از لحاظ سخت افزاری متحول کنیم تا شرایط در استان به نحوی پیش برود تا مدیران به بخش آموزش و پرورش توجه بیشتری داشته باشند .
 
وی گفت: شورای آموزش و پرورش را به صورت مستمر تشکیل دادیم و تلاش کردیم تا مسئولین موظف به انجام مصوبات شده و از تمام ظرفیت های استان برای این بهش بیشتر استفاده کنند .
 
شریعتی بیان کرد : در سال ۹۶ یک هزار و ۳۰۰ کودک بازمانده از تحصیل را به کلاس باز گردانیم و در سال ۹۷ نیز برای بیش از دوهزار و ۱۰۰ دانش آموز کلاس هایش کانکسی جایگزین کردیم که بیشتر این کلاس ها در مناطق  عشایری و صعب‌العبور به کار رفته است . 
 
وی افزود: همچنین بحث اجرای طرح جوانه و بورس تحصیلی برای دانش آموزان مستعد اما کم برخوردار را در دستور کار قرار دادیم و یک هزار و ۲۵۰ دانش آموز را بورس تحصیلی کردیم . 
 
استاندار خوزستان گفت: بیش از ۱۲۳ هزار دانش آموز در آزمون های ما شرکت کرده و یک هزار و ۲۵۰ دانش آموز بورس تحصیلی شده اند و مبلغ ۱۰ میلیون ریال به ازای هر نفر به حساب آنها واریز شده است . 
 
شریعتی گفت: آموزش مجازی طرح دیگری است که در دستور کار داریم ؛ محرومیت ها در نقاط مختلف استان برای برخی دانش آموزان بخصوص در بین دختران بیشتر است و آن ها به دلایل مختلف امکان ادامه تحصیل ندارند از طریق اینترنت آموزش داده شوند .‌
 
وی بیان کرد : اکنون بخش آموزش و پرورش مسجدسلیمان در نقطه کور بوده و کمترین توجه به آن شده و مدارس این شهرستان قدمت بالایی داشته و شرایط آموزشی مناسبی در آنها وجود ندارد که امید است با پروژه های جدید بخش عمده ای از کمبودها جبران شود 
نظرات بینندگان
آخرین اخبار