يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۳۳۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸

۲۰ هزار دانش آموخته دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش می شوند

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از استخدام ۲۰ هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان تا پایان امسال در این وزارتخانه خبر داد
 ۲۰ هزار دانش آموخته دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش می شوند

به گزارش آراس: سید جواد حسینی در بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خوزستان اظهار کرد: یک تعلیم و تربیت استاندارد با کیفیت تمام ساحتی به سه شاخص نیاز دارد؛ اول استانداردسازی نیروی انسانی و منابع انسانی است؛ کلید و رمز اصلی آموزش و پرورش معلمان آن هستند و حد هر دیوار و حرارت هیچ جامعه ای از حد و دیوار معلمان آن افزون نخواهند شد.

 وی با تأکید بر اینکه معلمان کلید توسعه هر جامعه ای هستند، افزود: تنها راه اعزام معلمان به کلاس درس تنها از کانال دانشگاه فرهنگیان باشد چون این قشر کلید توسعه هستند و باید دوره های مهارتی، آموزشی و تربیتی باکیفیتی را بگذرانند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه نیروهایی که از دانشگاه فارغ التحصیل شده و با قبولی در آزمون و گذراندن دوره های آموزشی جذب آموزش و پرورش می شوند، گفت: نیروهای خرید خدمات راه اضطرار برای حل مشکلات آموزش و پرورش هستند ولی برای استفاده هم چند مؤلفه از جمله بومی بودن، متخصص و مورد نیاز بودن و همچنین متعهد به نظام تعلیم و تربیت بودن و با گذراندن دوره های تعلیم و تربیت را لحاظ می کنیم.

 حسینی در ادامه با اشاره به اینکه استانداردسازی فضای آموزشی از دیگر مؤلفه های تعلیم و تربیت استاندارد است، خبر داد: امسال 20 هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرش می شوند؛ همچنین 25 هزار نفر از دانش آموزان خوب امسال وارد دانشگاه فرهنگیان و 12 هزار نفر از طریق ماده بیست و هشت و یک وارد دانشگاه شهید رجایی می شوند.

 وی گفت:این سرزمین جلوه گاه جنگ و ایثار و شهادت یا خط مقدم مبارزه با استکبار جهانی در هشت سال دفاع مقدس بود بلکه این خطه همچنان جلوه های قهرمانی را در خود می پروراند و از آن جمله نیز می توان به وجود دو هزار و 500 خیر مدرسه ساز، 500 خیر مدرسه ساز فعال و دارنده رتبه اول جشنواره خیران مدرسه ساز در بیستمین جشنواره اشاره کرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خبر داد: 393 مدرسه خوزستان که از سیل متأثر شدند که بیش از 107 مدرسه تخریبی هستند با تلاش خود و خیران مدرسه ساز تا اول مهر بازسازی و به دانش آموزان تحویل می دهیم.

وی در ادامه یادآور شد: برای کمک به بازسازی و نوسازی مدارس آسیب دیده از سیلاب در خوزستان 70 میلیارد تومان اعتبار از محل کمک خیران ملی، 19 میلیارد تومان از محل کمک خیران استان خراسان رضوی، 20 میلیارد تومان از محل اعتبارات سازمان نوسازی کشور و 50 میلیارد تومان نیز از محل کمک وزارت نفت به هزینه گرفته شده و بیش از 140 میلیارد دیگر نیز هزینه می کنیم تا استانداردسازی فضا و تجهیزات را برای دانش آموزان خوزستان فراهم کنیم.

حسینی با اعلام این خبر که دیگر تا اول مهر سال جاری هیچ مدرسه کانکسی در خوزستان نخواهیم داشت، گفت: پنج میلیارد تومان اعتبار نیز برای تجهیزات مدارس سیل زده خوزستان نیز در دست اقدام داریم.
وی با تأکید بر اینکه مشارکت در مدرسه باید فراگیر شود، بیان کرد: طرح مجمع دانش آموزان مدرسه یار را از سال تحصیلی جدید اجرا می کنیم تا دانش آموزان به این مشارکت خیرخواهانه اعتیاد و اعتقاد پیدا کنند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود:
اگر ریالی از سوی خیران و دولت برای مدرسه سازی صرف می شود باید در نقطه و مدرسه ای و مقطع تحصیلی و جنسی از دانش آموزان هزینه شود که اولویت داشته باشد، بنابراین طرح آمایش سرزمینی با پهنه جغرافیای کشور را تهیه کردیم.

 وی خبر داد: از سال 95 تا 97 تعداد 618 مدرسه با تعداد دو هزار و 500 کلاس درس و بیش از 427 هزار مترمربع در خوزستان احداث شد؛ فقط در سال 97 فقط 337 مدرسه با یک هزار و 385 کلاس درس با بیش از 213 هزار مترمربع زیربنا احداث شده است.

حسینی گفت: در اول مهر قول می دهیم که سه جشن برچیده شدن مدارس خشتی و گلی کل کشور به غیر از سیستان و بلوچستان که به صورت ضربتی شاید تا آذر تمام شود، جشن استاندارد شدن وسایل حرارتی آموزش و پرورش (در کلاس های درس وسایل حرارتی هوشمند برای مدارس متصل به شبکه و غیر هوشمند برای مدارس غیر متصل به شبکه باید تهیه شود) و جشن برچیده شدن مدارس کانکسی را برگزار می کنیم.

وی افزود:خیران امروز بیش از گذشته و با انگیزه بیشتر آماده خدمت رسانی به نظام تعلیم و تربیت برای افزایش ضرب نفوذ تعلم و تربیت هستند، گفت:  مدرسه جعبه سیاه آموزش و پرورش، کانون و سازمان اصلی تحول جامعه و همچنین معلم کارگزار فکور جامعه است.

 حسینی تأکید کرد: هرچقدر مدارس بزرگتر و بیشتر بسازیم به تبع بیمارستان، زندان، کلانتری و تیمارستان های کمتری خواهیم داشت.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار