به گزارش آراس: در راستای دستور اداری مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با موضوع دیدار شرکای اجتماعی سازمان و دعوت از مسئولین و مقامات محلی جهت بازدید از واحدهای بیمه ای و درمانی ، مدیران و معاونین تأمین اجتماعی استان ، رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران ، رئیس کانون شوراهای اسلامی کار، دبیر تشکیلات خانه کارگر استان و جمعی از اصحاب رسانه با حضور در محل بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع) اهواز با مراجعه کنندگان و بیماران بستری در بیمارستان دیدار و گفتگو کردند.
ضیاء صباغ معاون بیمه ای اداره کل تأمین اجتماعی خوزستان با اعلام اینکه براساس برنامه تنظیمی مقرر گردیده تا هر دو ماه یکبار جلسات کمیته بیمه و درمان با موضوع پیگیری مسائل و مشکلات جامعه بیمه شدگان ، کارفرمایان و بویژه بازنشستگان و مستمری بگیران برگزار گردد تصریح کرد : خوشبختانه این دیدارها باعث گردیده تا از همفکری ، مساعدت و نقطه نظرات صاحبان اصلی صندوق تأمین اجتماعی بنحو مطلوبی بهره مند گردیم. صباغ از نتایج تشکیل جلسات با فعالان و مسئولان مجامع ، تشکل ها و نهادهای مدنی مرتبط با کارگران و بازنشستگان در سطح استان را ارائه گزارش عملکرد و اقدامات و همچنین انتقال مسایل مشترک و منطقی سازی انتظارات از سازمان تأمین اجتماعی برشمرد.

همچنین دکتر صادق جلیلی مدیر درمان تأمین اجتماعی استان خوزستان با اعلام اینکه 550 پزشک متخصص و عمومی در مراکز ملکی تأمین اجتماعی استان مشغول بکار هستند گفت : در سال گذشته 5 میلیون و 570 هزار بیمار توسط این پزشکان ویزیت شده اند. جلیلی در پاسخ به رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران استان خوزستان مبنی بر ایجاد و توسعه فضای درمانی برای مناطق محروم تصریح کرد : با پیگیریهایی که استاندار محترم و مسئولین انجام داده اند مجوزهای لازم به جهت این امر محقق گردیده و بزودی شاهد راه اندازی درمانگاه تأمین اجتماعی در شهرستان باوی خواهیم بود. وی در بخش دیگری از گزارش خود ، به بخش درمان غیر مستقیم اشاره و افزود بیش از 2000 موسسه با مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان خوزستان قرارداد همکاری دارند که این مدیریت آمادگی پذیرش عقد قرارداد با پزشکان و مؤسسات جدید را نیز دارد.