جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۳۲۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان:

پایبندی به تعهدات اخلاقی محور برگزاری آیین های دینی و فرهنگی است

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان گفت: پایبندی به تعهدات اخلاقی یکی از الزامات برگزاری هرچه بهتر آیین های دینی، مذهبی ، فرهنگی و اجتماعی در استان است .
پایبندی به تعهدات اخلاقی محور برگزاری آیین های دینی و فرهنگی است

به گزارش آراس: محمدصادق کریمی کیا روز سه شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی قدس و رحلت امام خمینی (ره) اظهار داشت: روز جهانی قدس یادگاری از امام خمینی (ره) بوده و فضای مناسبی برای دفاع از مظلومیت مردم فلسطین است.
وی افزود: در خوزستان نیز همگام با سایر نقاط کشور این روز باشکوه را با هماهنگی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و دستگاه‌های اجرایی استان برگزار می‌کنیم و اقدامات لازم در این زمینه در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: نقش صدا و سیما و دستگاه‌های اجرایی در انعکاس رویدادهای حماسی و هدایت افکار عمومی پر رنگ بوده و بی شک مردم با حضور پرشور خود در صحنه بار دیگر حماسه ساز خواهند شد و انعکاس این رویداد تاریخی برگ زرین دیگری در کارنامه انقلاب اسلامی به ثبت می‌رساند.
وی افزود: همچنین شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در این رویدادها می‌تواند نقش تأثیرگذاری داشته باشد که باید امسال نیز از این ظرفیت استفاده شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان ادامه داد: برخی دستگاه‌ها نیاز است در این زمینه فعالیت بیشتری نسبت به سال گذشته داشته باشند چرا که یکی از تأکیدات امام علی (ع) بحث تعهدات اخلاقی است و ما نیز باید به وعده‌های خود به خوبی عمل کنیم.
کریمی کیا گفت: هیچ استانی به اندازه خوزستان مناسبت‌های مذهبی و دینی ندارد و همین امر مسئولیت‌های ما را سنگین‌تر می‌کند تا روز جهانی قدس و رحلت امام خمینی (ع) را باشکوه‌تر از سال گذشته برگزار کنیم.
وی بیان کرد: صنایع در استان نیز در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی تاکنون عملکرد خوبی داشته‌اند و انتظار می‌رود در این دو مراسم ویژه نیز اهتمام ویژه ای به خرج داده و در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت‌های خود به خوبی استفاده کنند.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان گفت: شهرداری نیز یکی از اصلی‌ترین ارگان‌ها در حوزه فرهنگی و اجتماعی است و مسئولیت‌های بیشتری را برعهده دارد که انتظار می‌رود در زمینه تبلیغات محیطی امسال نیز اقدامات خوبی صورت دهد.
راهپیمایی روز جهانی قدس روز جمعه از ساعت ۱۱:۳۰ از مسجد آیت الله جزایری در خیابان امام خمینی (ره) تا مصلی مهدیه اهواز برگزار می‌شود و مراسم رحلت امام (ره) نیز ۱۳ خردادماه ساعت ۱۸ تا ۲۰ در مصلی اهواز برگزار می‌شود.


نظرات بینندگان
آخرین اخبار