يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۳۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۲ تير ۱۳۹۵

آغاز ساخت ابنیه و ترمینال های فرودگاه مسجدسلیمان

کارخانه آلومینیوم مسجدسلیمان بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم تا پایان سال فاز اول آن را به بهره‌برداری برسانیم.
فرماندار مسجدسلیمان گفت: روند ساخت فرودگاه مسجدسلیمان و کارخانه آلومینیوم این شهرستان مطلوب است و امیدواریم با سفری که استاندار جدید به این شهرستان داشت، مراحل ساخت آن‌ها نیز تسریع پیدا کند.

علیرضا گورویی، اظهار کرد: فرودگاه مسجدسلیمان پیشرفت فیزیکی مناسبی داشته و باند فرودگاه نیز به صورت کامل ساخته شده است.

وی افزود: همچنین ساخت ابنیه و ترمینال‌های این فرودگاه پس از جلسه‌ای که در هفته آینده با معاونت عمرانی استانداری برگزار می‌شود، آغاز خواهد شد.

گوروئی تصریح کرد: موافقت نامه برای تخصیص اعتبارات لازم جهت ساخت و تکمیل فرودگاه اخذ شده است و مشکلی برای تامین اعتبار این پروژه وجود ندارد.

وی در خصوص روند ساخت کارخانه آلومینیوم مسجدسلیمان عنوان کرد: کارخانه آلومینیوم مسجدسلیمان بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم تا پایان سال فاز اول آن را به بهره‌برداری برسانیم.

گوروئی بیان کرد: افتتاح فاز اول این کارخانه اشتغالزایی برای بیش از 300 نفر را به صورت مستقیم به دنبال دارد و همچنین با افتتاح فازهای بعدی نیز شاهد اشتغال افراد بیشتری در شهرستان خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: استاندار خوزستان دستورات لازم را جهت تسریع در روند ساخت پروژه‌ها و رفع موانع و مشکلات شهرستان داده و وی همچنین پیگیر مساله اتصال مسجدسلیمان به راه‌آهن سراسری کشور است.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار