به گزارش آراس به نقل از روابط عمومي شركت بهره برداري نفت و گاز مارون مدير عامل اين شركت ضمن تقدير و تشكر از خدمات ارزنده دو مدير پيشين، گفت: شركت هاي بهره بردار در صف اول توليد قرار دارند و راهبري اين فرايند پيچيده همواره مستلزم در اختيار داشتن نيروي انساني مستعد، توانمند، شاداب و به روز از نظر دانش فني و عمومي و نيز داشتن يك نظام خدماتي استاندارد است كه خوشبختانه اين دو مهم تا كنون در شركت تحقق يافته است.
مهندس حميد كاويان افزود: اميد مي رود كه مديران جديد، در راستاي تكريم نيروي انساني، ارتقاء سطح عملكرد منابع انساني در ابعاد مختلف فني، علمي و عمومي و رسيدگي به مسائل آن همت كنند و بر افزايش توان نظام خدماتي در تمامي سطوح سازمان همت گماشته و موجبات تسهيل فرايند توليد، به عنوان رسالت اصلي سازمان را فراهم آورند.
در پايان مدير عامل شركت بهره برداري نفت و گاز مارون از زحمات محمد سمالي و بهمن عزيزي به عنوان دو مدير پيشين خدمات و منابع انساني تقدير و احكام جديد مديريت خدمات و سرپرستي مديريت منابع انساني را به ترتيب به بختيار بلدي و يداله پيامني تسليم كرد.