به گزارش آراس: سیده فرانک موسوی روز دوشنبه در کارگروه بهداشت ستاد بحران در سرسرای شهید رجایی استانداری خوزستان بیان کرد: از آغاز وقوع سیل، نیازسنجی در اردوگاه ها و روستا های گرفتار در سیل و یا در خطر سیل صورت گرفت و نیازهای ویژه بانوان مورد لحاظ قرار گرفت.
وی با بیان اینکه زنان، بیشترین دغدغه را در بحران دارند و بیشترین آسیب را کودکان و زنان می بینند افزود:از موضوعات مورد توجه ویژه دستگاه ها از جمله جمعیت هلال احمر، بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی زنان و کودکان در معرض سیل بودند که کارهای فرهنگی خوبی صورت گرفت.
موسوی بیان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز برای ایجاد نشاط و شادابی کودکان اقدامات خوبی انجام داد و خدمات ویژه به زنان باردار و بانوان ارایه و بسته های ویژه زنان و کودکان تهیه شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان ادامه داد: در جریان وقوع سیل همدلی بی نظیری در خوزستان اتفاق افتاد و همه دستگاه های اجرایی و به طور ویژه مردم پای کار بودند و این همدلی و هم افزایی بین دستگاه ها و مردم باعث شد بحرانی به این عظمت را مدیریت کنیم.
وی اضافه کرد: همدلی و همکاری خوبی با سازمان های مردم نهاد به وجود آمد و تیم های مددکاری و روانشناسی به مناطق سیل زده اعزام شد و با افتخار می گوییم که از این بحران سربلند و پیروز بیرون آمدیم.
در این کارگروه معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز حضور داشت. شرکت در برنامه کارگروه زنان با حضور سمن ها و بازدید از مناطق سیل زده شهرستان کارون از دیگر برنامه های سفر یک روزه ابتکار به خوزستان است.