يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۳۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۰ تير ۱۳۹۵

آلرژی غذایی را با غذاهای پرفیبر کاهش دهید

مطالعات اخیر پژوهشگران استرالیایی نشان می‌دهد رژیم غذایی پرفیبر حاوی ویتامین A، باکتری های روده را به گونه ای تغییر می‌دهد که در کاهش آلرژی غذایی موثر است.
صبحانه پرس- سرویس سلامت- مطالعات اخیر پژوهشگران استرالیایی نشان می‌دهد رژیم غذایی پرفیبر حاوی ویتامین A، باکتری های روده را به گونه ای تغییر می‌دهد که در کاهش آلرژی غذایی موثر است.

باکتری های روده، فیبر را به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تجزیه می‌کنند. افزایش این اسیدهای چرب در تعامل با سیستم ایمنی، مانع از تحریک واکنش آلرژیک توسط سلول های دندریتیک می‌شوند. 

سلول های دندریتیک تنظیم کننده حساسیت های آلرژیک غذا به شمار می‌آیند؛ بنابراین استفاده از غذاهای پرفیبر حاوی ویتامین A به افراد مبتلا به آلرژی توصیه شده است.‌

گردو، عدس، غلات، سیب و مرکبات از جمله مواد غذایی حاوی فیبر و ویتامین A محسوب می‌شوند.

حدود ۱۵ میلیون تن در آمریکا به آلرژی غذایی مبتلا هستند و این تعداد روز به روز در حال افزایش است. 

بادام زمینی، انواع آجیل، تخم مرغ، شیر، گندم، سویا، ماهی و صدف از جمله بیشترین غذاهایی هستند که واکنش‌های آلرژیک، همراه دارند. واکنش های آلرژیک در افراد مختلف متفاوت است و می‌تواند شامل خارش و کهیر، تهوع یا استفراغ، درد معده و اسهال باشد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار