يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۳۱۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۲ تير ۱۳۹۵

جریمه ۴۰۰۰ تومانی دیرکرد در قبوض برق

بر اساس مصوبه وزارت نیرو به شرکت‌های توزیع برق، در صورتی که مشترکان در زمان مقرر ۱۵ تا ۲۰ روز مبلغ قبض برق خود را پرداخت نکنند، مشمول جریمه خواهند شد.
صبحانه پرس- سرویس اقتصادی- بر اساس مصوبه وزارت نیرو به شرکت‌های توزیع برق، در صورتی که مشترکان در زمان مقرر ۱۵ تا ۲۰ روز مبلغ قبض برق خود را پرداخت نکنند، مشمول جریمه خواهند شد.

محمدرضا حقی‌فام معاون هماهنگی توزیع برق توانیر گفت: زمانی که مشترکان اقدام به پرداخت قبض برق نکنند، شرکت‌ توزیع با صدور اخطاریه‌ای از قطع برق آنها جلوگیری می‌کند. 

به گفته او یکی از کارهایی که شرکت‌ توزیع می‌تواند در برخورد با این مساله انجام دهد، قطع برق مشترک است، اما با توجه به این‌که این مساله می‌تواند تبعات اجتماعی زیادی را در پی داشته باشد از انجام این کار صرف‌نظر می‌کنند. 

معاون هماهنگی توزیع برق توانیر با بیان این که شرکت‌ توزیع برق همچون مخابرات نمی‌تواند از اقداماتی همچون یک طرفه شدن شبکه استفاده کند، ادامه داد: بهترین گزینه ارسال یک اخطاریه با مضمون حفظ حقوق ملی است. 

حقی‌فام اظهار کرد: وزیر نیرو تعرفه مشخصی را برای این اخطاریه به مبلغ ۴۴۰۰ تومان به شرکت‌های توزیع اعلام کرده است؛ به‌طوری که به ازای هر اخطار این مبلغ در قبض جداگانه‌ای از مشترک گرفته شود. این در صورتی است که مشترک می‌تواند تنها با پرداخت بدهی خود در قبض اول برق خود را وصل کند و شرکت‌های توزیع نیز مجاز به دریافت این مبلغ نیستند. 

معاون هماهنگی توزیع برق توانیر با بیان این‌که اگر مشترک در ماه بعد نیز در پرداخت قبض خود دچار تاخیر شود، مجددا جریمه ۴۰۰۰ تومانی در حساب فرد انباشته می‌شود، گفت: در واقع این بار مشترک قبضی جداگانه با مبلغ ۸۰۰۰ تومان دریافت خواهد کرد. 

به گفته حقی‌فام اگر مشترک زمانی بخواهد انشعاب خود را تغییر بدهد باید ابتدا بدهی‌های انباشته خود را در شرکت توزیع پرداخت کند. به‌طور مثال اگر بخواهد برق ۲۵ آمپر خود را به ۳۲ آمپر ارتقا دهد، لازم است رقمی را که در قبوض اخطاریه اعلام شده بود به طور کامل پرداخت کند. 

او با اشاره به اقداماتی که قرار است برای حل این مساله انجام شود، بیان کرد: وزارت نیرو قصد دارد قبض‌های مشترکان را از حالت چاپی خارج کند و به صورت الکترونیک به مردم ارائه دهد که در آن زمان دیگر این مبلغ از مشترکان اخذ نخواهد شد. 

مصرف انرژی در ایران در سال‌های اخیر بیش از گذشته زیر ذره بین قرار گرفته است، چرا که کارشناسان و مسئولان بر این باورند که یکی از دلایل استفاده بیش از حد ایرانیان از انرژی، ارزانی آن است. 

واقعیت این است که در حوزه آب و برق همچنان یارانه پرداخت شده و قیمت‌ها با قیمت واقعی تفاوت اساسی دارند. برخی کارشناسان عنوان می کنند اگر بنا بر اصلاح الگوی مصرف آب و برق است، افزایش قیمت از جمله راهکار‌هایی است که می‌توان از آن استفاده کرد. 

با وجود این، در سال‌های اخیر در برابر واقعی کردن قیمت آب و برق مقاومت‌هایی شده است. مسئولان دولتی عنوان می کنند اصلاح الگوی مصرف را در ابتدا با فرهنگ سازی و در نهایت با جریمه محقق می‌سازند. بر این اساس است که مشترکان پر مصرف آب و برق در ایران جریمه می‌شوند و حتی اظهار نظر‌های اخیر از قطع انشعاب آنها حکایت دارد که می تواند مفید واقع شود.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ندا
|
Seychelles
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
0
0
وزارت نیرو احیانا با کمبودبودجه مواجه شدن که قانون جریمه وضع کردن!!!؟؟؟
نظرات بینندگان
آخرین اخبار